跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part5)

但我唔帶bb bor....咁係唔係唔去得呀???? 

[quote]
coco123 寫道:
唔鐘意 :-( :-( 人哋掛住你哋..................................................................................................................DBB [quote]

珍珠宮

要帶cheryl出,又要帶姐姐. 好麻煩.....

[quote]
coco123 寫道:
点解唔帶 ?-( ?-( [quote]

珍珠宮

咁我果陣時咪要”c”咗佢....

我記得個醫生見我咁驚恐,佢仲問我其實結咗婚未添. 

[quote]
chloemummum 寫道:
如果係我 直頭 :-( c la [quote]

珍珠宮

其實如果想要一早就要啦. 我啲朋友啲bb都讀近3-4年級啦.

不過,有咗,我都會要. 我覺得係個天安排,可能我有少少宗教信仰.

[quote]
coco123 寫道:
乜你無諗過生BB [quote]

珍珠宮

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

[quote]
coco123 寫道:
佢個女嘅生活圈子只有BB床 [quote]

珍珠宮

咪攪我啦...我唔會諗同去冒險

cherylmama ~ 你咪想生個囝囝既, 你可以check下"清宮圖"睇下你嗰時有cheryl準o吾準, 係可以計下一個幾時生仔lor jove2個都好準架

珍珠宮

點解又唔見咗阿ling既??? 

又做陪瞓員定真係聽coco講去休息呢??? 

珍珠宮

咁係咪 啦??? 係就一齊

coco123 寫道:

珍珠宮

886!!!

珍珠宮

珍珠宮

好煩呀!!! cheryl 又第二日冇poo poo 啦.

珍珠宮

但係佢已前係日日有架o麻. 同埋而家大至上都係日日有, 但星期日佢就唔肯俾我哋抖佢痾. 所以先攪成咁.

總之, 好煩, 呢個問題久唔久就黎煩吓我. 好頭痛.

:-( :-( :-( :-( :-(

[quote]
coco123 寫道:
你要試吓接受cheryl 二日先有poo poo [quote]

珍珠宮

hi jove,

係好似. 但我覺得細妹cutie 啲.

jove 寫道:

[size=x-large]細細5個月大

[size=x-large]細妹5個月大

珍珠宮

吓, 仲未走 - 姨甥仔. 佢係唔係在你屋企打"等"呀.

係呢, 幾時放完假(學校)?????

coco123 寫道:
好煩=藍藍+桐桐+姨甥仔

珍珠宮

真係一個都已經夠哂煩, 仲要 x3. 所以我不留都覺得coco 姐 ----[size=xx-large]勁 !!!

[quote]
coco123 寫道:
星期4返學 我決定聽日送佢走 [quote]

珍珠宮

絕對明白. 因為我細個一放假就會去表姐屋企一樣之o麻. 我住紅磡嗰頭, 表姐住沙田, 咪一樣照去.

[quote]
coco123 寫道:
佢一放假就扭要過嚟住 [quote]

珍珠宮

唔會啦. 我決定將最好的o野, 留俾cheryl 已經足夠啦. 雖然, 你講的point, 我一向都好應同, 但要實踐就一啲都唔容易. 同埋, 你都知啦, 我都唔係一個稱職的媽媽.

cherylmama ~ 我覺得有2個會好d, 第時佢大o左有問題都有多個兄弟姊妹商量下 你可以等cheryl3歲再生多個, o甘就very good la

珍珠宮

hi jelly,

想問吓你, 咁你駛唔駛幫大囡睇功課o架???? 又要照顧swing, 又要返工, 又要睇電視咪好唔得閒????

[quote]
swingBB 寫道:
係呀....不過,我都係o向房度睇電視,我唔可以一心二用 :lol: :lol: :lol:

珍珠宮

乜swing係意外咩???? 唔係plan咗架咩?????

[quote]
swingBB 寫道:

珍珠宮

chloema, 估唔到你嗰句, 係呢個topic 有咁多人"對号入坐"

首頁

尾頁

跳至