跳至

首頁
12345...13

尾頁

珍珠宮

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(part2)

Hi Hi,

珍珠宮

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(part2)

hi lingirl,

你好 !!! nice to meet you !!!

珍珠宮

係啦, 我都覺得呢張相的桐桐有啲唔同

係唔係你細個呢架, 扮桐桐

chloemummum 寫道:
係bor, coco, 你又轉o左相既 ?-( 呢張相有d似桐桐, 又有d
o吾係o甘似 ?-( ?-( ?-(

珍珠宮

hi chloemummum,

講開又講, 我鍾意chloe有"留蔭"多啲, 夾起啲頭髮,睇起黎無咁bb樣. 之前果張cute啲.

至於, cheryl 張相. 好啦,等我試吓upload啦. 但係我好怕整張大頭相架. 試過up唔返上去.

cherylmama

你好快擺cheryl d相上黎lu bor 想見吓佢個cuite樣都o吾得

珍珠宮

係呢你哋今日飲茶, 駛唔駛等好奈呀? 同埋平日係唔係真係少好多人的呢???

珍珠宮

哎呀, 作"c"你呀, 仲講喎 !!!

仲有ar, cherylmama, d灌湯x好好味下次你一定要試試la

珍珠宮

hi coco,

你係唔係識人架(係大榮華)??? 定係單憑 ”索”所以快啲有位呢??? hee, hee.

[quote]
lingirl 寫道:
計埋我丫 [quote]
o吾知ar, 今日係coco姐攞位架, 所以我幾時都話,coco姐......

珍珠宮

但係你好遲先出門口喎,我溫返前面啲post,係swing催你出門口個bor!!!

coco123 寫道:
等咗陣 [quote]
CherylMaMa 寫道:

係呢你哋今日飲茶, 駛唔駛等好奈呀? 同埋平日係唔係真係少好多人的呢???

[/quote]

珍珠宮

想唔話你”傻瓜”都唔得.

我唔係問你駛唔駛攞飛呀,我係話係唔係因為你”索”所以啲waiter快啲搵抬俾你呀!!!

[quote]
coco123 寫道:
無飛攞嫁 要自已企係張枱後面等

珍珠宮

今次我幫你打返佢哋----遲到.

[quote]
coco123 寫道:
me 1点出咗門口 重要最早係[size=xx-large] [quote]

珍珠宮

yeah!!!成日都打人o既.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

[quote]
coco123 寫道:
[img]http://home.so-net.net.tw/pennywu6699/images/11text/A1-019.gif[/img

珍珠宮

hi lingirl,

你個b,介咗夜奶未架??? 

lingirl 寫道:
睇黎亞囡今日俾我地玩到好累下 , 8點訓到e+仲未醒.....佢後先返到屋企已經訓到差唔多7點要食奶, 厲害.....正一懶訓豬, 我點攪佢都唔醒, 淨係咁

珍珠宮

hi lingirl,

我都經歷你講”天寒地凍”起身的日子,因為我的cheryl都係11月出世.

好好珍惜new born的日子,因為bb六個月以後,你會覺得佢大得好快. 好快冇咗new born feel. 尤其是喊聲.而家一喊就拆天咁濟.

[quote]
lingirl 寫道:
2個半月度介左啦, 諗係果時真係慘無人道, 天寒地凍訓到暖烘烘要起身餵奶真係想c :-( [quote]

珍珠宮

yeah, 今晚咁早走開哂.返黎都輪到我要 啦.

珍珠宮

吓,咁真係你仲慘啲喎.咁桐桐幾時介夜奶架???

cheryl就差不多到兩個月到就已經介咗.我已經覺得算係咁架啦.

[quote]
coco123 寫道:
桐桐一月咪重

珍珠宮

喂coco,個人意願,

可唔可以up返張醒神桐桐相呀!!!

珍珠宮

hi coco,

想問吓你如果用蕃茄煲粥,你會點處理啲蕃茄架???

珍珠宮

因為你之前post咗果啲相太”樣”眼,藍藍呢張被比下去.

同埋,人哋藍藍係男仔黎架ma,你張奇奇怪怪,又似男又似女.

no good !!!

[quote]
coco123 寫道:
而家藍藍唔靚女咩 [quote]

珍珠宮

hi Jelly,

你而家先出現,我都開始眼瞓,想”閃”啦!!!

珍珠宮

我琴日先煲咗蕃茄三文魚粥俾cheryl. 我係買三文魚刺身煲,但係就覺得勁”醒”.雖然bb都肯食.

同埋覺得整蕃茄勁煩. 有機蕃茄係邊度買架??? 點解啲”籽”都可以食架咩,唔係bb唔可以食”籽”架咩???

[quote]
coco123 寫道:
me買有機蕃茄 所以切開連皮連子煲 me多數加三文魚煲 好香

首頁
12345...13

尾頁

跳至