跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 油塘區媽咪入

大宅

~~updated info--如有錯漏,請各媽咪見諒,自行加上~~
Total: 已有42個老友記

Amy媽媽----淑美閣---囡(1歲5個月)
angel媽媽(angel)----淑美閣---婷婷(9歲)
honeybabybee(angel)--淑美閣--Heilian(4歲半)
Mel^^---------淑美閣---Emma(1歲6個月)
May1217-------淑美閣---囡(2歲)
釘裂花----------淑美閣---仔Benjamin(5個月)
tracyyuen--------淑美閣---囡(4個月)
reginayip--------淑美閣---家熙edsion(3歲)
cindy216(cindy)---潤美閣--大仔(14歲)--細囡(2歲半)
小魔怪媽咪wendy---瀅美閣--大仔7歲--細仔3歲
oy903------------瀅美閣----囝(3歲)
Ambrosemama------瀅美閣---仔(1歲4個月)
happyyan921---灝美閣---燊燊(1歲)
kristy&emily-灝美閣-kristy(5歲10月)-emily(1歲10月)
731mon----------灝美閣---仔(1歲5個月)
fannyng9876(fanny)----灝美閣---Agnes(1歲半)
mendynam(mendy)------淮美閣----穎穎(2歲5個月)
lailaihan--------濤美閣--皓皓(8個半月)
cornwood--------油美苑---no bb yet---

傻鴨菇芝(tenny)--高安閣--Bosco(8歲)--Ally(2歲)
kwok330 (kwok)--高瑞閣--dodo(6歲)--yoyo(8個月)
shany-----高麟閣--Daniel(7歲)--芷瑩(5個月)
ophelia----高麟閣---仔(2歲)
minnieluo---高麟閣---大仔(6歲)--細女(3歲4個月)
jojo(jojo)---高康閣---仔(2歲)
tongtracy---高康閣---囝囝(3歲)
splei (joey)--高靜閣--囡囡(2歲5個月)
甜心糖糖---高飛閣---朗朗(1歲8個月)
dorismama--高飛閣---仔(11個月)--女(2歲8個月)
櫻桃-------高飛閣---仔(2歲8個月)
catw88 (cat)----高翔苑---囡(1歲)
浩朗媽媽---高翔苑---大仔(8歲)--細仔(3歲)
小文迪-----高翔苑---女(1歲8個月)
Anita_Lee ----高翔苑 ---仔 (5歲)

柔柔媽媽---高怡

大宅

收到....遵命....

731mon 寫道:
kwok, 可唔可以唔供開我個名呀

大宅

fanny....唔駛同女訓完晏交先上來啦....
有過上次經驗.....今次佢會適應到架那 :-P :-P

大宅

鴨....
方便你對對這.....
有d bb名及age....你漏了....

[quote]
甜心糖糖 寫道:

唔係喎....你個list好似仲爭"lailaihan--------濤美閣--皓皓(8個半月)"未加上去!
[quote]
傻鴨菇芝 寫道:
[size=large]kwok:
做咩你係都要係part8打d

大宅

我知....就係update完...你都漏....所以打多次...
免得d mami誤會我地大細超....

[quote]
傻鴨菇芝 寫道:
咪有囉,你睇下part 9第一板
我頭先岩岩先update完咋
[quote]
甜心糖糖 寫道:

唔係喎....你個list好似仲爭"lailaihan--------濤美閣--皓皓(8個半月)"未加上去!
[quote]
傻鴨菇芝 寫道:
[size=large]kwok:
做咩你係都要係part8打d

大宅

係呀

fannyng9876 寫道:
糖糖, 咪忍成半年咁耐? 我驚你唔得喎! 哈哈!!!!!!!!

大宅

對左.....
你跟part8最尾處copy....就ok....

[quote]
傻鴨菇芝 寫道:
kwok:
咁不如你幫我對下,
e+呢個o唔ok,
part9第一個post呀,
thanks

各位媽咪:
如果大家要改

大宅

wendy....又返來....
聽日去你到....開心到訓唔著 :mrgreen: :mrgreen:

大宅

請再更正......

Mel^^---------淑美閣---Emma(1歲6個月)
reginayip--------淑美閣---家熙edsion(3歲)
oy903------------瀅美閣----囝(3歲)
minnieluo---高麟閣---大仔(6歲)--細女(3歲4個月)
splei(joey)--高靜閣--靜雅(2歲5個月)

[quote]
傻鴨菇芝 寫道:
[size=xx-large]新舖開張大吉!歡迎各位油塘媽咪呀!

~~updated info--如有錯漏,請各媽咪見諒,自行加上~~
Total: 已有42個老友記

angel媽媽(angel)----淑美閣---婷婷(9歲)
Amy媽媽----淑美閣---囡(1歲5個月)
honeybabybee(angel)--淑美閣--Heilian(4歲半)
Mel^^------淑美閣---囡(1歲6個月)
May1217----淑美閣---囡(2歲)
釘裂花------淑美閣---仔Benjamin(5個月)
tracyyuen------淑美閣---囡(4個月)
reginayip----淑美閣---仔仔(3歲)
cindy216(cindy)--潤美閣--大仔(14歲)--細囡(2歲半)
小魔怪媽咪wendy---瀅美閣--大仔7歲--細仔3歲
oy903-----瀅美閣----囝(??歲)
Ambrosemama---瀅美閣---仔(1歲4個月)
happyyan921---灝美閣---燊燊(1歲)
kristy&emily-灝美閣-kristy(5歲10月)-emily(1歲10月)
731mon---灝美閣---仔(1歲5個月)
fannyng9876 ---灝美閣---Agnes(1歲半)
mendynam----淮美閣----穎穎(2歲5個月)
cornwood---油美苑---no bb yet---
lailaihan--------濤美閣--皓皓(8個半月)

傻鴨菇芝(tenny)--高安閣--Bosco(8歲)--Ally(2歲)
kwok330(kwok)--高瑞閣--dodo(6歲)--yoyo(8個月)
shany-----高麟閣--Daniel(7歲)--芷瑩(5個月)
ophelia----高麟閣---仔(2歲)
jojo(jojo)---高康閣---仔(2歲)
tongtracy---高康閣---囝囝(3歲)
splei (joey)--高靜閣--囡囡(2歲5個月)
甜心糖糖---高飛閣---朗朗(1歲8個月)
dorismama--高飛閣---仔(11個月)--女(2歲8個月)
櫻桃-------高飛閣---仔(2歲8個月)
catw88(cat)----高翔苑---囡(1歲)
minnieluo---高翔苑---大仔(5歲10個月)--細女(3歲)
浩朗媽媽---高翔苑---大仔(8歲)--細仔(3歲)
小文迪-----高翔苑---女(1歲8個月)
Anita_Lee ----高翔苑 ---仔 (5歲)

柔柔媽媽---高怡

大宅

886.....各老友記.....

大宅

又玩我.....我緊各老友者.....

甜心糖糖 寫道:
kwok
你好勤力下喎

大宅

wendy萬歲

小魔怪媽咪wendy 寫道:
731mon

沙律我整啦,,我明天揍細仔返完學,,我買野去整啦..
唔好羅黎羅去啦..

大宅

731mon萬萬歲

731mon 寫道:
唔得呀~~ 我要有貢獻架, 我唔好意思架, 呢d咁 easy 既嘢我先識整架, 比個機會我好冇 ..

大宅

自己食不用了......外省人會用多.....

KWOK
整羅白糕駛唔駛要用< 澄麵> 架~
我見人地用既 ???

大宅

收地址....

甜心糖糖 寫道:
kwok
check pm

大宅

我要又食又扐.....hehehe :mrgreen:

731mon 寫道:
等我整大"dou" d, 睇妳有幾大食

大宅

我886.....

731mon 寫道:
wendy,
妳都真係好唔捨得喎, 真係講咗好多次bye bye 咁喎 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

小魔怪媽咪wendy......

非常開心.....多謝款待......
下一站fanny家.....抄顯好嗎or芝士火窩

各位:
又食又伶開心嗎....下次再食過....
下一站fanny家

大宅

仲有提子......荷包蛋....大魚片.....我地好為食...
splei 寫道:
呢度好少講仔女, 佢地多數鍾意講寵物, 整豆腐花之類 , 仲有好多gathering, 你都一齊參加啦

首頁

尾頁

跳至