跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 油塘區媽咪入

笫四

大宅

jojo...個仔太靜....你仲喊得緊要....
naughter並

大宅

angel...
米柝穿我....我暗地裏支持緊你地.....
angel媽媽 寫道:
honeybabybee,

其實好多mami "夾"梗我地,所以其實有好多人係我地附近,你 feel 唔 feel 到?

大宅

honeybabybee....你好厲害呀!!!
下次拷個卡啦ok party.....
honeybabybee 寫道:
jojo:
又唱首歌你聽
(HELLO)

I've been alone with you inside my mind
And in my dreams I've kissed your lips a thousand times
i sometimes see you pass outside my door
Hello,is it me you're looking for

I can see it in your eyes
I can see it in your smile
you're all I've ever wanted
and my arms are open wide
Cause you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much,I love you

I long to see the sunlight in your hair
And tell you time and time again
how much I caer
Sometimes L feel my heart will overflow
Hello,I've just got to let you know

Cause I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely, or is someane loveing you
Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But le me start by saying,I love you

Hello,is it me you're looking for
Cause I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling longly or is
someone loving you
Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But let me start by saying...I Love You

jojo
like嗎

大宅

現在我老公還未攪得細b跟佢......我要等到細b約1-1.5歲....
就同得你地去wet....:mrgreen:

大宅

shany...
係呀去M記...星期六(11/26)18:30-19:30...
到時見!!!有無其他靚太去呀???

shany 寫道:
kwok330
聽日你係咪去m記?
我個仔都報咗名啦

大宅

jojo...唱歌都係食... 食極都唔肥 :tongue:
JoJo* 寫道:
剩係唱英文歌唔係咁好, 點都要支持一吓本地創作......

斬料! 斬料! 斬大舊叉燒!
油雞"老"味樣樣都要~
斬大舊叉燒!
嘩! 有玉冰燒~ 玉冰燒~
坐低飲杯玉冰燒~
珠江橋牌玉冰燒~
飲杯玉冰燒勝o既!

大宅

jojo....你用邊間(我用net)....我又係成日無厘頭斷線...
JoJo* 寫道:
激鬼死! 又斷線!

大宅

shany...記得帶交剪及顏色筆....
shany 寫道:
係噃! 記錯日子 [quote]
kwok330 寫道:
shany...
係呀去M記...星期六(11/26)18:30-19:30...
到時見!!!有無其他靚太去呀???

[quote]
shany 寫道:
kwok330
聽日你係咪去m記?
我個仔都報咗名啦
[/quote][/quote]

大宅

各位mami好好保重身體....睇緊小朋友...
近排天氣忽冷忽熱....小心小心....

大宅

幣...舊病覆發(老人痴呆)....sorry splei...唔記得你個花朵..
:mrgreen:

~~updated info---如有遺留,請各媽咪見諒,自行加上~~

1)angel媽媽(angel)----淑美閣---女(9歲)
2)catw88(cat)---高翔苑---囡(

大宅

衰鬼....梗記得你....快d話返個卓號比我聽....
?-(

splei 寫道:
kwok;
你唔記得我唔緊要, 但我好掛住你個細B, 好好抱呀

大宅

我有個老西醫...兒科好勁架...係新蒲崗..
藥費$260....有需耍比地址你....

我女食緊5色靈芝保健....唔錯架...

傻鴨菇芝 寫道:
唉,ed都唔知咩天氣,
又凍又熱咁
攪到亞仔岩岩病完,
e+論到我同亞妹,
今日先一齊睇完e生
真慘

大宅

剛在樓下撞見jojo....佢著短袖薄T-shirt.... 厲害

大宅

cat...
女女半夜仲有無喊....好似splei禁...比樽保嬰丹佢食...
效果唔錯架!!!
catw88 寫道:
因為呢個時間我............
個女唔舒服半夜喊得好犀利,所以早左瞓..佢而家朝朝4,5點醒

大宅

hi...各位夜鬼mami.... :evil:

大宅

5色靈芝$500一樽....一樽有72粒....
每晚睡前比一粒我個大女食....
識吞藥丸就可以食得....你身體差都合你食...
舊年6月我做左個大手術...就每日食2粒補身...
連食2個月....復完好快....現我都每日1粒當保健....

傻鴨菇芝 寫道:
唔該哂你先,
5色靈芝係咪好貴架,
幾大先食得呢?
同埋我都覺得自己身子好差,
可以食d咩保下身呢?
[quote]
kwok330 寫道:
我有個老西醫...兒科好勁架...係新蒲崗..
藥費$260....有需耍比地址你....

我女食緊5色靈芝保健....唔錯架...

大宅

各位老友記....誠徵惠康印花...
1個糯米磁換1個印花.....

大宅

各位老友記...hello...

去睇

大宅

welcome....

gegemok 寫道:
hello, 各位 .... 我新來嫁 ~~ 我都係夜鬼一名, 多多指教....

剛剛餵完阿 b 飲奶 ...... 上來 8 下 ...... 佢尋日打左兩個月既針 ........好彩都無咩野 ~~~

哎 ..... 我仲有 3 個星期就放完產假啦 ~~ :-( :-(

首頁

尾頁

跳至