母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Hi咁多位,我係新加入的,bb兩個月多d,暫

原帖由 Florenceforest 於 13-04-30 發表
Hi咁多位,我係新加入的,bb兩個月多d,暫時全泵奶媽,e+係度泵緊奶好悶,有無人吹下水:wah ...
Hi,新加入,bb 8日大

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+KiTkIt2009+於+13-05-01+發表

原帖由 denise333 於 13-05-01 發表
我都試過倒瀉奶,真係心痛死。
大家好嗎?我囝囝仲有一星期就十一個月喇,其實我冇泵夜奶幾個月,今晚瞓唔著 ...
有冇人開part 2?碌到手軟先入到來

琥珀宮

引用:我係窮媽,啱啱泵到130mls.......但係唔小

原帖由 KiTkIt2009 於 13-05-01 發表
我係窮媽,啱啱泵到130mls.......但係唔小心倒剩80mls,唉…有d想喊
心痛喎

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+joannelai930+於+13-05-01+發

原帖由 Florenceforest 於 13-05-01 發表
Hihi〜我又泵緊奶喇
我又第二次啪

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+joannelai930+於+13-05-01+發

原帖由 pikupi 於 13-05-01 發表
其實我地幾個經過左幾個月,大家bb 都大左, 已經無乜點半夜泵同餵夜奶, 所以無諗住開個part 2

...
而家幫我地新任媽媽開啦

琥珀宮

sze.gloria 發表於 13-5-2 07:07
Hi,我們班鐵腳 jms ,最細的b就快5M了。所以,少了夜泵。你可開part 2,我們有空就探你們罷!

...

咁我開啦, 真係碌到手軟

琥珀宮

各位請移玉步
http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊