嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我仔仔2個月時 有尿道炎.

想問

複式洋房

Re: 我仔仔2個月時 有尿道炎.

我仔仔會係8月做膀胱做影, 係咪好PAIN GA??? 你們係邊間HOSPITAL 做???

複式洋房

GINGIN0806

MY DOCTOR ALSO SAY THE SAME AS U. GUM AFTER 膀胱做影 NO PROBLEM? AFTER THE FIRST TIME 尿道炎, 仔仔有冇反發?? 我現在日日都好留意仔仔D尿有無好黃和"AT". 好驚會反發.

複式洋房

MACAOGIRL

咁你仔仔有冇KEEP 住食ANTIBIOTIC??? 我ALWAYS SCARE D MEDICINE NOT GOOD TO HIM.

複式洋房

macaogirl

Congraduation!!! I can feel how's happy u are now ar.

my baby is not Sept 04. Juz I saw there have some info about 尿道炎 so go in and talk lor.

wow..40mins cry ar. so worry ar. i don't want to let my chai chai do this ar. is it nesscesary>?????

複式洋房

MACAOGIRL

OH...我仔仔得4個月大, 做膀胱造影有冇問題??? 現BOOK

複式洋房

咁你BB幾OLD 做D檢查. 現在要做嘜手術??? WHY 要做手術 GA???

複式洋房

shamom

我老公都係唔想佢做呀. 我仔仔咁細, 真係好煩惱.

複式洋房

shamon

我老公咪同你老公一樣, 驚佢pain. 我決定去私家做. service 好d, 唔洗等. 因好似仔仔要做

複式洋房

MAGGIE_YANG

THANKYOU, 你EXPLAIN DUCK 好DETAIL. 如真的痛十秒到, 我都無咁WORRY. 你係邊間HOSPITAL 做?? WHY 你可以全程陪住仔仔??????????[quote]

複式洋房

盈b媽

U AR RIGHT. 因WORRY 佢幾分鐘痛, 大個有嘜事, 都唔知點同佢交代. THANKYOU SO MUCH!

複式洋房

盈b媽
我會係8月中做膀胱造影, 但佢無話要做靜態腎臟掃瞄. 但再遲d要做nuclear x ray.

rbrl
我仔仔開頭都係好黃和"at", then 開始冇胃口, then throw up and fever, 先知道係尿道炎. 但你仔仔幾大先??

私家hospital 做膀胱造影3,500 `to 4000 養和做. 我都重想緊係私家好or public.

複式洋房

rbrl

bb係always 哭, 只要冇發燒就duck ga la.

複式洋房

oscarkongmama

THANKYOU! you information very detail. 我仔仔都會係8月中做尿道倒流. it take 2 hours 咁耐??

複式洋房

其實醫生應該同你講照

複式洋房

我係同pinkpanther416講

複式洋房

wingszesze
我仔仔都要日日食藥, 我都知見到自己仔仔咁, 真係好難受. 咁現在醫生點講?????

複式洋房

PINKPANTHER416
仔仔又尿道炎??? 你8月中做核子, 咁尿道倒流做

複式洋房

wingszesze

私家做要 3000 - 4000.

複式洋房

kkwl

oh.....你係邊間醫院醫?? 我係明愛, 因我仔仔係仔, 通常囡囡先會比較容易有尿道炎. 加上仔仔咁細個就有事, 我個醫生話因驚係尿道倒流. 咁醫生有冇叫你幾時再見醫生??

首頁

尾頁

跳至