跳至

首頁
12345...28

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 藍田既媽咪入黎傾下啦part3

因為當時我未到, 咁佢地果班沖動派就只係想到呢個方法啦!hehe

[quote]
kittybuzz 寫道:
用番梘用水都拎唔返出黎呀??
[quote]

男爵府

好媽媽勳章

都有可能嫁. 因為公公同大仔係一個好騰雞既人, 一有事佢地就鬼殺咁嘈, 攪到周週既人都冷靜唔到. 但我次次都一定要最冷靜果個, 如果唔係就重混亂.

[quote]
wing媽 寫道:
當時你唔會咁冷靜架,加埋臭b放聲喊tim[quote]

男爵府

好媽媽勳章

我今日無帶飯呀!整埋比我得唔得呀!
wing媽 寫道:
岩岩整左蛋治比兩隻小魔怪食 :-P

男爵府

好媽媽勳章

爸爸,
妳真係好體貼呀! :mrgreen: :mrgreen:
我今日諗住上匯景買冷面做午餐呀!hoho
嬴多d呀!

[quote]
wing媽 寫道:
好呀,羅左比你又點話 :lol:我又打緊麻雀 [quote]

男爵府

好媽媽勳章

hehe, 我就黎闖破3000大關啦!

但我又變左忍形人啦! :cry:

男爵府

好媽媽勳章

因為我要去銀行, 但出觀塘又好熱喎, 咪諗住坐穿梭巴上黎囉!

[quote]
wing媽 寫道:
你行到上黎買冷面,都好遠下喎

嗚.......輸哂lu :cry: :cry: :cry: [quote]

男爵府

好媽媽勳章

唔係好耐嫁咋. 每15分鈡班, 車程就大括7-10分鈡度啦!

[quote]
但係要得好耐架喎 ?[quote]

男爵府

好媽媽勳章

me too.

[quote]
0112MAMA 寫道:
唔係得閒, 但你地係我工作o既動力, 你地唔出聲, 我會無mood做野

[quote]

男爵府

好媽媽勳章

等埋我一齊食面呀!

wing媽 寫道:
落街食午餐lu

男爵府

好媽媽勳章

ME TOO AR.....

[quote]
應該係終生副業 無計啦, 鬼叫自己肥咩.

[quote]

男爵府

好媽媽勳章

我頭先都有去果度呀!因為要幫公司買賀咭, 不過就無買MARK 6, 好彩姐. 唔係又舖草皮啦!
wing媽 寫道:
岩岩買左lu :lol: [quote]
咁你買左6合彩未呀? :mrgreen:
[quote]

男爵府

好媽媽勳章

RU,
THKS呀!我尋日都去銅鑼灣買左呀!不過我想問問妳係咪今日見到呀?係學習褲嗎(細包的)?
BTW, 妳搬屋方面如何?係咪已經入伙啦?交通有無問題呢?

Ru3gakuen 寫道:
irene,

我係銅鑼灣卓悅都見到有片片賣呀~

男爵府

好媽媽勳章

really?咁係邊間呀?等我叫d fd幫我買左先. thks呀!
1個鐘車程真係唔算遠喎!係咪嫁啦!我搬時都大大話話執左1-2個星期呀!無計啦, 平日要放工先執得. 星期六日又要湊b執唔到. 所以真係有排執嫁.

irene,
係呀, 我頭先lunch 個時去睇架, 片片就3 個size 都有, 而學習褲就有2 個size , 1 隻係22條, 1 隻係26/28條 (唔記得左):mrgreen:
入左伙lu.. 交通都ok 啦~ 我返工都係用1個鍾度啫.. 因為我都係搭mtr 既.. 問題不大呀~~ 但係就乜都未執, 間屋亂到9彩呀~~

[quote]
irenenghm 寫道:
RU,
THKS呀!我尋日都去銅鑼灣買左呀!不過我想問問妳係咪今日見到呀?係學習褲嗎(細包的)?
BTW, 妳搬屋方面如何?係咪已經入伙啦?交通有無問題呢?

男爵府

好媽媽勳章

其實d玩具攞得嫁啦!但我幫妳問果個芝麻街, 佢話無晒貨啦!咁我咪多口問句有無其他款既芝麻街水泡囉!咁佢話要搵搵先. 於是我咪同佢講, 叫佢慢慢搵搵囉, 我話佢知我朋友個囝勁鐘意呀!所以希望可以買到啦!咁佢就話搵完先再覆我啦!btw, 因為我話佢知我要帶埋bb一齊去攞, 而且一定要向sat morning, 咁因為佢地 sat morning其實係無人既. 咁佢就問我向邊區住, 佢話方便的話都可以向地鐵站交收. 咁我咪講藍田囉!hoho, 真係得喎!所以佢遲d會攞黎藍田比我嫁啦!
咁妳怕唔怕太耐呢?

係喎, irene, 攞左玩具未呀? 幾多$ 呀?

男爵府

好媽媽勳章

[quote]
多謝你喎, 不過我今期玩代餐, 唔駛做運動架 (唔駛你推), 咁你等下先啦 :-P :-P

[quote]

男爵府

好媽媽勳章

thks呀!但妳唔好幫我啦!因為妳真係有排執嫁. 比心機執, 執好比我地去坐下好唔好呢?

[quote]
係真架, 我係sogo 後面間卓悅見到架~ 你快d call 你d fd 去買啦~ 如果唔係我都可以幫你買既, 不過要聽日呀, 因為放工趕住返去執屋呀!
係呀, 我估我都要用幾個星期既時間黎執先得啦....

[quote]

男爵府

好媽媽勳章

hehe, 佢只係唔想星期六返工, 所以先肯咋.
我梗係記得啦!到時記得真係要好大, 好大, 好大啖至得喎!hoho

[quote]
梗係等得啦!

嘩, 好叻呀你! 可以昆到佢私人為你送到mtr! 比其他人見到實嘈呀!

又好梗楝呀, 你咁記得我阿b 要elmo! 下次要叫阿b 咀你一大啖至得呀! he...
[quote]

男爵府

好媽媽勳章

放心啦, 我一定會帶臭B黎幫妳拆屋嫁啦!hoho

[quote]
好呀~ 執好之後都歡迎你地黎坐下架~ 不過唔好怕遠就得啦~~
[quote]

男爵府

好媽媽勳章

ruru,
咁就易啦!妳同p仔講叫佢留番d傢俬電器比哥哥姊姊黎拆, 叫佢拆住其他先, 咁咪得囉!hoho

放心.. 放心.. 我叫凝凝黎幫手拆電器 haha..

[quote]
irenenghm 寫道:
放心啦, 我一定會帶臭B黎幫妳拆屋嫁啦!hoho
[quote]
好呀~ 執好之後都歡迎你地黎坐下架~ 不過唔好怕遠就得啦~~

男爵府

好媽媽勳章

我個fd都幫我配左藥啦!我呢次一定要減到130lbs. 努力!加油!努力!

[quote]
wing媽 寫道:
我都估到,你係咪爭係食營養粉,有冇食其它,會唔會好貴[quote]
我食番康寶萊

[quote]

首頁
12345...28

尾頁

跳至