跳至

首頁
12345...28

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 藍田既媽咪入黎傾下啦part3

我個fd啱啱打黎同我講, 卓悅d學習褲番左貨啦, 呢次係大碼呀!14-20kg呀!中环有貨啦!妳地快d去睇下啦, btw, 如果邊個方便的話, 幫我買埋呀!thks呀!

我個fd啱啱亦幫我問左, 因為數量有限, 所以而家有幾多我都掃幾多嫁啦!學習褲係 $48/22pcs. 波子媽, 妳買唔買呀?要既話妳最好一陣去睇睇啦!佢話可以先比錢,聽日攞貨都得嫁. 我個fd已經幫我掃晒中环個d啦!妳地要就快手啦!btw, 片片齊碼呀!888, 妙兒同雲兒白都可以諗諗呀!

男爵府

好媽媽勳章

kitty,
thks呀!但我個fd已經幫我掃晒中环既貨啦!妳係咪向上环呀?可唔可以幫我掃埋呀!我可以聽日自己去卓悅嫁. thks呀!

男爵府

好媽媽勳章

oh, 咁無法啦!但我都好感激妳呀!

kittybuzz 寫道:
媽媽,

人家係中環開診所架, 老師先係上環開學校呀!而且上環好似無卓悅架喎? ?-( ?-(
[quote]
irenenghm 寫道:
kitty,
thks呀!但我個fd已經幫我掃晒中环既貨啦!妳係咪向上环呀?可唔可以幫我掃埋呀!我可以聽日自己去卓悅嫁. thks呀!
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

雲兒白, 片片就大中細都有, 但學習褲就只有大碼咋

雲兒白 寫道:
IRENE,
今次淨係返大碼呀 ?

男爵府

好媽媽勳章

波子媽,
梗係番貨唔多啦!我都係掃到6包咋. 我已經搵人幫我掃緊causeway bay嫁啦!我一陣放工會去埋將軍澳掃貨. 妳地要唔要呀, 要就出聲啦!我叫細佬去幫手攞車呀!快!快!快!
波子媽 寫道:
irene, 中環o既貨比你掃清?? 有冇咁西利呀?? 你入好多好多?? 定係佢地番貨唔多呀??

男爵府

好媽媽勳章

hehe, 無計啦!咁有無人要呀!

wing媽 寫道:
嘩,果然利害呀,勁[quote]
波子媽,
我一陣放工會去埋將軍澳掃貨. 妳地要唔要呀, 要就出聲啦!我叫細佬去幫手攞車呀!快!快!快!
[quote]

男爵府

好媽媽勳章

hoho, 買完就無嫁啦!咁妳要唔要呀?

雲兒白 寫道:
媽媽,
你病發呀 ? 係好嚴重tim呀 !

男爵府

好媽媽勳章

ok, 咁我出發啦!

波子媽 寫道:
irene, 咁如果你方便的話, 你幫我買一包學習褲 (大碼), 一包片 (大碼)呀. 唔該. 我未試過, 各買一包先啦, 唔買咁多啦.

貓貓, 你急唔急要換呀, 如果唔急, 你買左電池之後, 遲d 攞比我, 我大仔佢識換o架. 而家我所有d 錶都係佢換 (佢以前做過錶).

男爵府

好媽媽勳章

早晨啦!

波子媽,
我尋晚全數買左30包(片連褲), 買到成車都係呀!妳今日應該唔使去啦!因為尋晚我連前面間卓記(原來即係卓悅倉)都掃埋啦!果個人重話d貨已經比我掃晒添啦! 不過果個人話星期三可能會有機會再有貨, 我都留左電話啦!佢話會call我喎!
btw, 妳放心啦!有好野我又點會唔預d老友一份呢!!!!
hehe, 我知呀!因為係我教佢打嫁嘛!hoho

888, 0112,
咪客氣啦!有好野梗係一齊分享嫁嘛.

男爵府

好媽媽勳章

波子媽, wing媽,
唔好咁講啦!咁我都買開囉!咪幫埋其他人買囉!而且我計過, 臭b一星期大約用1包, 咁一個月都用4包啦!佢又未肯戒片住, 咁我咪索性大掃貨, 到時自已用又得, 朋友要都得嘛!同我一齊去買果個mama, 個b得9個月大, 所以重有排用呢!

男爵府

好媽媽勳章

波子媽,
麻煩妳pm個a/c no.比我呀!我今日lunch入錢比妳呀!唔好意思呀!

男爵府

好媽媽勳章

女管家,
依!都係一個搵錢方法喎!hoho

[quote]
0112MAMA 寫道:
o我....明白.... 但咁多貨, 交收都係問題黎架喎.
你唔講, 我仲以前媽媽想炒高個市

[quote]

男爵府

好媽媽勳章

妳係咪一早流流就想比人打呀!

你用呀?? :mrgreen:
[quote]
波子媽, wing媽,
到時自已用又得,

男爵府

好媽媽勳章

波子媽,
thks. 到妳啦!

波子媽 寫道:
irene, check pm 啦.

男爵府

好媽媽勳章

講 un 皮妳都未必臭b, 尋晚佢就因為百厭攪到攝左條腳入張櫈, 最後要整爛張櫈先整得番隻腳出黎. 果時佢隻腳腫左嫁. 但轉頭佢已經無晒事週圍走啦!妳話水未呀! :cry: :cry: :cry:

[quote]
係呀, 今日未比人 過呀! :mrgreen: (你睇我幾un 皮)
[quote]

男爵府

好媽媽勳章

好呀!但佢個海膽好稀有嫁喎!未必有得窩喎!咁窩邊度好呢????

[quote]
媽媽,
窩佢啦, 我黎幫拖

男爵府

好媽媽勳章

hehe, 欠錢唔還, 下等人呀!所以一定要快呢!hoho

波子媽 寫道:
嘩.... irene, 你好快手喎.

男爵府

好媽媽勳章

0112,
應該係全屋既傢俬電器至真呀!

波子媽,
係呀!佢攝左個大脾入張木餐椅度呀!因為佢不停咁掙扎, 所以攞唔到出黎, 最後佢daddy就決定整爛張椅囉!

波子媽 寫道:
嘩.....臭b 又真係幾百厭un 皮喎! 佢攝左隻腳落乜野chair 度呀??

男爵府

好媽媽勳章

佢叫妳教未來新抱攞海膽呀!hehe

另外, 教凝凝咩 ??

男爵府

好媽媽勳章

e生,
妳係咪想叫我地去五奶度呀???
E生,
你攪咩整個 http://www.babyfamily.com.hk/register

首頁
12345...28

尾頁

跳至