跳至

首頁
34567...44

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 jcy 於 10-7-8 15:27 發表
唔係wy咩

開頭禾刀以為係, 再收風然來佢係73區

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 chloemummum 於 10-7-8 15:33 發表
????????????????

比 double

琥珀宮

原帖由 chloemummum 於 10-7-8 15:36 發表

原來你地嗰個係女校長, 同我地一樣

lee胡g ga 禾成日話佢似麥00

琥珀宮

原帖由 chloemummum 於 10-7-8 15:32 發表

chloe都有人陪, 佢地嗰班有幾個都選入梁

禾地果間都有...拔應該都係大仔班, 禾胡6

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-7-8 15:37 發表
呢排佢日up住baba個fd個女個名...我陳玩見佢講...我就問佢知唔知同校有無池他人啦...佢up完...我就話比佢知...遲下孖b & jaxxx都係喇...佢3個都記得

yy
如果得地幾個真係入得哂普教中,
咁孖b dim 都會有一個皮到 yy e班

琥珀宮

原帖由 chloemummum 於 10-7-8 15:42 發表
呢樣我反而吾擔心, chloe去到邊都會好快識到新朋友

琥珀宮

原帖由 chloemummum 於 10-7-8 15:43 發表
吾知ar, 第一次見真係好似肥版00

00都胡係秀果隻, in雞差不多

琥珀宮

原帖由 chloemummum 於 10-7-8 15:47 發表
之前身形似d, 而家00瘦左都幾多
有人贊助減肥係吾同d既

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
禾有次響王po見到佢, 真人巧田 ga

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-7-8 15:49 發表
孖b唔難記...jaxxx就因為有次去過佢屋企玩...so記得

係咪上次妹妹7世果次 巧耐na wor

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-7-8 15:50 發表
有矛溫過...孖b係咪sure唔會同e班

矛問...拔in雞+長可以 request

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-7-8 15:53 發表
yes...就係果次啦...可能果次人少...佢地3個又反得happy...so佢有印象啩...陳玩溫佢...佢諗左陣...我提佢話去過jaxxx屋企...佢話係咪有個bb妹妹果個...即樹記到啦 ...

佢地真係巧池怪, 貢耐ge野就支得,
one c d 野就轉頭胡支得 :-( :-( :-(

琥珀宮

原帖由 chloemummum 於 10-7-8 15:53 發表
尋晚食完飯諗住同chloe去遊水, 點知搵吾番我件泳衣, maybe留左係舊屋個喼度
今晚放工要去買過件

有得幾lee 放削咪好lor

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-7-8 15:55 發表
貢係會q同定唔同

係咪胡同會好d mouth: mouth:

琥珀宮

原帖由 chloemummum 於 10-7-8 15:55 發表
coz佢係超級4+4

比個巧丁d ge terms na

琥珀宮

原帖由 chloemummum 於 10-7-8 15:57 發表
就係呢排放得太盡, 回吾到氣
細佬+chloe已經吾見左4k

黎緊有禾皮lee

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-7-8 16:01 發表
咁咪好囉...有新野著

琥珀宮

原帖由 lingirl 於 10-7-8 16:04 發表

琥珀宮

原帖由 jcy 於 10-7-8 16:08 發表
5g呀...同有同好...唔同有唔同好

貢即樹矛巷過野 :;pppp: :;pppp: :;pppp:

琥珀宮

原帖由 lingirl 於 10-7-8 16:11 發表
我突然咁諗, em同禾係同類 , 我地個囡又係幾樣野似, 濕疹, 4+4妹仔性格, 火柴頭身形

池實妹妹都扇胡錯na

琥珀宮

原帖由 lingirl 於 10-7-8 16:16 發表
係喎 家長日, 要家長出席既分唇如果2班同時go, 點分身? 咪要2公婆分開去

未欖到 wor

首頁
34567...44

尾頁

跳至