跳至

首頁
12345...26

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 portiabb 於 08-3-7 16:33 發表
你2個呃完post未呀

lee ng 抵得咪又出 lor

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 lingirl 於 08-3-7 16:34 發表

係bon既卓卓e+讀緊果間, 4月正式返學,全日

咪你咪好 333333 lor
咁出年係咪都會轉番出 yl

琥珀宮

原文章由 lcf201 於 08-3-7 16:47 發表

佢9月就轉返YL 啦!
佢想依幾個月比妹妹返學學下規距, 同埋適應下咋

明白

琥珀宮

原文章由 lingirl 於 08-3-7 16:57 發表

bon~ 幫我答左啦

不過老公前幾日問我, 如果妹妹向呢間讀得幾好開心, 咁你9月仲讀yl幼稚園嗎? 果刻我唔six答佢

仲有幾個月時間, 你 e+ 開始慢慢諗 lor

琥珀宮

我由大肚到孖b 咁大個都無去 bye 山

發佢個 won, 睇怕今晚又要 ot

琥珀宮

原文章由 lingirl 於 08-3-7 18:04 發表

bell~
又ot,之前唔係話冇咩ot架 , 你講左未

未講, 決定左 ben 日先....到放工果刻先講

琥珀宮

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-3-7 22:25 發表
水啦...摸條友又慶慶地...但係探極都係37.1-37.4左右...唔知會唔會係耳仔入面太污糟探唔到呢

個身, 手仔腳仔 hing ng hing ar

琥珀宮

原文章由 chloemummum 於 08-3-7 22:49 發表
bell bell

今晚o到幾點

今晚終於我 ng 係第一個走 na,
同 ynite 差不多, around 7pm

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-3-7 22:52 發表
淨係身慶囉...手腳又正常wor...不過我係凍手黎ga...所以都唔可以作準

如果手凍都 feel 到熱先驚
手腳正常應該無 fever, 況且 yy 又貼左退熱貼,
ng 駛太擔心

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-3-7 22:55 發表
係呀...yy有同我講姑娘帶mask

講樣好笑野你地聽...問開yy佢姓乜啦...佢話佢姓莊...咁我問佢mami姓乜..佢識答姓郭囉...跟住我問佢...咁學校姑娘姓乜呀...佢答我姓"姑":lol :lol ...

孖b 班主任 yday 都病左, 今日見佢帶住 mask,
e+ 真係番又 ng 係, ng 番又 ng 係

yy 真係幾攪笑, 不過佢 ge concept 都無錯

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-3-7 22:57 發表
b...算把啦...屋企唔係等你開飯...你都係想過下日晨je...搵過份啦

就黎粥水都無得飲 na

上個月咁 arm 我 ge 保險 agent 幫我 review d 單,
咁佢叫我上個 course 考個小朋友教育基金牌,
可以當 pt 咁, ng 駛 "咩" 數果隻,
其實我對 ne 方面無咩興趣... 不過諗下多樣野旁生都無壞,
諗住讀果時就搵到 ne 位工.

今晚同 hubby 講我諗住做埋 next mon,
如果未搵到野做咪試下上埋個堂先,
不過上堂時間一個月第幾堂, 到時就隨緣 na

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-3-7 22:59 發表
佢個身我覺得係慶ga...不過手腳又正常...都唔知佢想點

哎..... 反而咁樣先 ng g dim 算, 又 ng 可以食藥,
唯有暫時 chk temp 密 d na :cry: :cry: :cry:

琥珀宮

原文章由 chloemummum 於 08-3-7 23:00 發表
chloe都開始有1,2聲咳, 仲有啖聲, o岩o岩俾o左d密露佢飲 佢話今日全日班已經有5個小朋友無返學la, 我打算聽日都o吾俾佢返lor

5個

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-3-7 23:08 發表
我唔會信你講ge野囉

我果樣咁誠懇 :;pppp: :;pppp: :;pppp:

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-3-7 23:09 發表
有啦...同你地一路吹..就一路間唔屎check住...arm arm check完...37.5喇

真係監介度數

琥珀宮

原文章由 lingirl 於 08-3-7 23:10 發表

咁不如你早上帶yy去你99度俾佢睇住, 唔怕一萬,只怕萬一

agree

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-3-7 23:12 發表
咪玩啦..聽日半日...我擺佢係學校...我快手快腳攪典d野..有咩e郁即閃都好快接到佢啦..聽日99要預備拜山d野...都話佢一講到拜野..真係連自己姓乜都唔知ga 放番去仲危 ...

琥珀宮

原文章由 portiabb 於 08-3-7 23:13 發表
好似就算38都未食得藥bor

係 ge 咩

琥珀宮

原文章由 lingirl 於 08-3-7 23:15 發表

我都唔信第一果句
整晒手甲既人唔慌冇
哼!!:;pppp: :;pppp:

你睇野咁表面 ga..............膚淺

首頁
12345...26

尾頁

跳至