單親天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

Re: "為食媽媽兵團"專用區~10

辛苦你啦 咁我去美心買啦,唔該晒

evalopk 寫道:
岩岩蛇左出去....已經冇晒你地要既號碼喇 :lol:

大宅

早晨呀

大宅

上星期我屋企係戰場,我差o的就壯烈犧牲左

大宅

4大天王一齊又痾又嘔又肚痛加發燒 :-( :-( :-(
由星期二晚到星期5,大個3個好番o的就返學,星期5個日放學返黎每人14,5樣功課再加今個星期默書同小測
簡直好似置身人間地獄咁 :-( 呢頭個個係間房嘔完,第二個就係個梳化度喊住話個肚好痛 :-( ,跟住又聽到另一個係廁所話無廁紙,個細就扭我抱住佢成日
只係輪住4個一齊食藥就已經玩c我咁濟

大宅

醫生就話係細菌入腸,我就懷疑係細仔係學校傳染左番黎 再傳俾哥哥姐姐
佢地 左我都無得 ,要不停手咁洗番o的野,再用滾水不停咁拾下拾下

大宅

好番晒啦,係細仔又有o的鼻水咁啦,個醫生話痾嘔肚痛完,有可能會咳同喉嚨發炎 但仲未出現,希望唔會啦

evalopk 寫道:
真係冇陰公咯 :cry: :cry: 好返晒未呀?

大宅

係呀,係我不停咁呵佢地再餵藥再清理佢地o的嘔吐物再不停用水拾野個陣,我有o的衝動想同佢地一齊去睇急症,叫醫生俾佢地住醫院

哈利媽媽 寫道:
真係好大煲喎

大宅

我送左佢番學啦,今日一叫佢就醒,起身個陣見到佢留鼻水,我俾左藥佢食先返學,唔會咁邪,放學返黎又病過呀

evalopk 寫道:
唔好比佢返學住喇...過多兩日好晒先返啦..

大宅

咁你睇左醫生未呀,個日睇醫生個醫生話呢家係傳染病高峰期,o的細菌勁活躍,要小心唔好傳到俾阿女呀

CW-KK 寫道:
各位靚媽~~~早晨 :lol: :lol:
idy~~~你四個一齊又痾又嘔又肚痛加發燒 我擒晚又係咁中招啊 :-( :-( :-(

大宅

係大女就嘔到週圍都係,可能病到倦得濟,起唔切身去廁所啦 :cry:

哈利媽媽 寫道:
有次哈利腸胃炎會好易嘔, 我試過比一次個桶仔佢, 之後佢如都果想嘔會識去搵番個桶出黎嘔, 臨瞓都會叫放個桶响床邊比佢。你今次四個咁多, 肯定好辛苦la。

大宅

咁你依家係屋企定公司呀

CW-KK 寫道:
岩岩睇完醫生食左藥 擒晚已經自動分離訓梳化 :-|

大宅

屋企 公司 ....
唔估啦,你快o的講啦 :mrgreen:

CW-KK 寫道:
你估咧 :lol: :lol: :lol:

大宅

好似你女享受多o的喎

CW-KK 寫道:
傻啦~~~你亞仔不知幾享受 亞女講果時汝熙坐佢大髀,左邊就飯飯右邊就哈利仔 個個都要佢抱抱
[quote]
evalopk 寫道:
唔係呀 我講緊你個女同個朋友仔呀.....咪攪到汝熙有陰影, 大個唔敢識女仔呀 [quote]

大宅

係喎,星期六個日有無整蠔餅食

大宅

我今日既午餐~~~蠔餅一大塊

不過點解唔成功既

CW-KK 寫道:
有~~~~未成功版蠔餅 冇一個成功

大宅

咁叻仔

哈利媽媽 寫道:
咁話時話喎, 佢個女一話哈利仔抱抱, 我亞仔副口面都唔同晒, 笑得幾開心呀, 走果陣, 姐姐佢就錫鍚, ee咯喎, 香吻欠奉呀 :mrgreen:

大宅

沙沙聲 係咪仲有蠔殼呀

CW-KK 寫道:
好似係蕃薯粉唔好,唔知點解食落口有沙沙聲 ?-(

大宅

點解痛苦 定係哈利仔唔錫你,你既表情好痛苦呀

CW-KK 寫道:
我忡記住哈利仔當時痛苦既表情

大宅

咁搞笑 呢o的天真好得意

[quote]
哈利媽媽 寫道:
嘻嘻~~~係我叫哈利鍚姐姐, 好快手, 跟住叫佢鍚埋ee, 佢個衰樣就黎la, ee咪記住果個表情囉 [quote]

大宅

你地係咪攞匙搞,我攞X搞未試過唔溶喎

[quote]
CW-KK 寫道:
蠔殼都唔係沙沙聲 唔知係咪d粉好難溶嘛
[quote]

首頁
12345...6

尾頁

跳至