跳至

首頁
12345...13

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 油塘區真心真意媽咪俱樂部(part 3)

O ~~ 個個都去瞓, 咁我都去瞓囉~~ 886

男爵府

好媽媽勳章

咪係, 攪到好Q 悶係屋企, 落下斯濕都唔願出街:evil: :evil: :evil:
JoJo* 寫道:
哎呀~~~落雨呀~~~ :-( :-( :-( 最憎落雨&潮濕呀!!!

男爵府

好媽媽勳章

仲未呀~~ 不過我宜家想29/3(WED), 原本果日同老公去飲, 諗諗下不如剩係佢去好, 我咪可以 free 囉, 唔知d靚太得唔得呢???
kellylamyc 寫道:
731, 擇左吉日去你樹開party未?

男爵府

好媽媽勳章

係呀~~ 不過落雨, 好q 悶係屋企囉
JoJo* 寫道:
731,

係喎, 你開始放悠長假期啦喎!

男爵府

好媽媽勳章

下~~ 我冇fanny 個工人咁叻喎, 我又唔識煮, 要等亞kwok 教我個工人嘛, 至於20玩得唔得, 就睇亞kwok 教煮咩喇 (交個波比亞kwok 先 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)
kellylamyc 寫道:
如果星期三,5好咁早開波 ...等我和大喼!!最好,又係20雞多餸多湯,白飯任裝

男爵府

好媽媽勳章

佢個朱古力又真係幾黑架
JoJo* 寫道:
尋日下午我飲茶果陣見到fanny一家 + 朱古力.

男爵府

好媽媽勳章

有d 眼瞓, 同亞囝瞓下先~~

男爵府

好媽媽勳章

哈哈~~ 今日既晏覺好好瞓, 瞓到宜家先醒, 等亞囝食埋粥就出街食飯lu.............
甜心糖糖 寫道:
你起身未呀?我呀仔就醒啦!

男爵府

好媽媽勳章

我黎喇~~

男爵府

好媽媽勳章

糖糖, 妳post張張相都咁 真係小心比人封舖喎

男爵府

好媽媽勳章

大喼,
妳都好手快喎, 同我post 既時間一樣出到黎, say 返 hi 既~ 妳宜家已經開始訓練定霸頭位喇
大喼 寫道:

男爵府

好媽媽勳章

冇呀~ 出去叫送食飯之嘛~~ 呢個工人又係, 同上次一樣, 新黎果時好細食, (不過冇上果個咁誇, 初初黎食一spoon 飯咋, 一個禮拜之後, 一碗都唔夠 )~~ 呢個今晚都係食半碗就話飽~~
甜心糖糖 寫道:
你來就好了
去邊度橕枱腳呀?真係羨慕屎人! [quote]
731mon 寫道:
我黎喇~~
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

mendy 真係心水清~~
大喼 寫道:
頭先衰左tim, 自爆

男爵府

好媽媽勳章

咁咪好囉~~ 慢慢教, 好快就成功架喇~~真係好快, 下個月妳就可以 free d 喇, 係唔係諗起就開心呢 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
甜心糖糖 寫道:
我開始訓練朗朗自己用杯飲奶,因為下個學期返學了!
每次倒些少,所以飲一杯都好耐下!

男爵府

好媽媽勳章

咁露骨都話風境畫
甜心糖糖 寫道:
咪心邪呀....風境畫黎姐 [quote]
731mon 寫道:
糖糖, 妳post張張相都咁 真係小心比人封舖喎
[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

妳咁講咩意思先
大喼 寫道:
色左你地之後, 又夜瞓左,又淫蕩左,keep 唔到熟女tim, 但又好正....

男爵府

好媽媽勳章

唉, 上黎呢度真係會令人中毒咁, 我只係覺得隻黑眼圈越黎越嚴重喇, 仲勁過國寶呀 :-( :-( :-(
大喼 寫道:
咁咪係愛c你地law....[quote]
731mon 寫道:
妳咁講咩意思先 [quote]
大喼 寫道:
色左你地之後, 又夜瞓左,又淫蕩左,keep 唔到熟女tim, 但又好正....
[/quote][/quote]

男爵府

好媽媽勳章

妳地真係問清楚先好去, 以免白行~~ [quote]
shany 寫道:
星期日我會好啲,不過星期日好似唔開喎[quote]

男爵府

好媽媽勳章

咁我都幫妳唔到喇~~ 真係好鬼衰架, 一日唔上黎同d老友吹下水都好似唔安樂咁
大喼 寫道:
731,
今咪c, 未上bk 我已經係國寶

男爵府

好媽媽勳章

緊係一個去咗剪草, 一個去咗食科豆啦~~
大喼 寫道:
?-( ?-( ?-( 問清楚先啦,[quote]
shany 寫道:
星期日我會好啲,不過星期日好似唔開喎[quote]
大喼 寫道:
anytime la... 睇大圍, sat or sun[quote]
shany 寫道:
你話邊日去好呀[quote]
大喼 寫道:
shany,

D BB 用具進展如何 ?-( ?-(
[/quote][/quote][/quote][/quote]

首頁
12345...13

尾頁

跳至