跳至

首頁

尾頁

大宅

rivus,

帶埋啦, 我地都未見過羨羨, 要睇下有幾似哲哲呀.

cscli,

牙仔有小點? 咁快? 等我都要檢查下hoho d 牙先得啦.

bebeyan,

我地仲有大把時間, 叫Q爸睇耐d先啦, 可能遲下有d仲好o既保存盒.

大宅

monkichi, cscli,

oh, 我都唔知gogo同澤曦有留意hoho自己去廁所啊! 小朋友d觀察力幾勁, 佢地互相影響都幾好喎. 其實我都唔係次次比佢自己去廁所, 睇環境... hoho而家有時去d商場, 如果有小童廁所, 佢仲要自己入去鎖埋門添, 好攪鬼...

monkichi 你可以每次gogo自己去廁所時提下佢要企定等「痾乾淨」先好著返條褲, 會好d.

[ 本文章最後由 homom 於 07-11-7 11:22 編輯 ]

大宅

heima,

牙齒面層的法朗質(hehe,唔記得點寫)好勁, 如果隻牙無蛀, 雙氧水破壞唔到裡面的; 如果蛀左就唔知囉, 可能連d物質都抽唔到, 或者唔好浸過夜, 用雙氧水or酒精抺就算.

大宅

請問大家:

搭火車由九龍塘去大學站要幾耐?

大宅

原文章由 heiheima咪 於 07-11-7 11:47 發表
約20分鐘到(我計過大圍去就15分鐘:mrgreen:)

heima, thank you.

monkichi,

收到pm, 謝謝你安排, 好開心... 好期待...

大宅

monkichi,

多謝你們, 昨天走左先醒起唔記得同余生講聲多謝...

大宅

各位,

如果你地整理好d相片, 可否 email 比我. 我地無咩影相, 因為成日比hoho搶左個相機幫小朋友影, 我整好都會email返佢d "鬆、郁、濛" 大作比你地.

大宅

rivus, minna, chan,

明天d老細全部出trip, 我會上msn收相, 記住帶比我, thanks.

大宅

各位,

hoho有個同學仔叫hermes, 佢都係5月出生的, 最近我係bk發現佢媽咪, 邀請左佢得閒過來傾下計交流下.

大宅

heima,

我 msn 同 email 都係用以前yahoo果個, 即係hobaby果個.

大宅

各位,

由於太耐無用msn, 要重新註冊, 亦都無晒你地d msn, 我今日會在線, 請你地見到時add我, 等我可以send返d相比你地.
原來我d相當中, 最多出現的唔係hoho, 係QQ同澤曦

bebeyan,
你d相我已經copy左, 唔該晒.

rivus,

我無換過, 唔知啊, 羨羨張相唔係新bk先換架咩?

[ 本文章最後由 homom 於 07-11-15 10:52 編輯 ]

大宅

原文章由 cscli 於 07-11-15 11:12 發表

homom,

你要重新register, 咁我地無你新account, 點知你有online ?? 應該係咪見唔到你架喎 ?? 你係咪可以 用番上一個account 個email 架 ?? 如果唔係我地add唔番你 ...

cscli,

我係重新register, 用返舊email, 但minna同rivus都見唔到我online, 要重新add我先得. 而我去你個msn都去唔到收相.

大宅

hermes 媽咪,

歡迎你, rivus 及我都係官塘返工, 不過我地lunch就12:30.
hermes係咪每日都返延展? 咁佢返到屋企咪好夜? 星期六返唔返學?

大宅

Hermes媽,

咁都幾好, 早d食飯, 唔駛咁夜. 皓皓都要6點幾先返到屋企, 佢日日放左學都要搵地方去一陣, 公園、超級市場、或者在操場同同學仔跑步.

rivus,

投左票啦, 我就鍾意第二張相. 嘩, 我見有張相已經有 41xx 票, 嚇死人, 點追呀!

大宅

cscli, monkichi,

我以前都想過買thomas水寫畫墊, 但真係覺得太貴, 結果放棄左架火車, 買左另一款唔係thomas o既(平好多), 又係因為hoho鍾意畫野, 想比佢玩下, 但買左大半年, 佢玩左唔夠10次, 仍然只係鍾意在紙or畫版樹畫野, 可能有架火車會玩多d都唔定.

大宅

Hermes媽咪,

我大約5點到學校接皓皓, 星期六冇返學, 因為我唔駛返工.
關於家務助理, 我可以幫你問問以前幫我公司part-time清潔個亞姐, 佢做得好好, 不過要夾時間, 你call我比多d details我先問(你應該有我電話吧).

monkichi,

咁你真係要諗諗, 唔係有排畫...

bebeyan,

我估我果款同你係同一款, 不過就無你講o既情況, hoho最鍾意就係照旁邊的英文字寫.
hoho都鍾意畫水彩(又係為做工課而買), 畫到最後一定會用黑色溝其他色, 然後畫到張張紙黑麻麻先收手.

大宅

monkichi,

係囉, 11/11先去完中大, 17/11又去馬灣, 真係好鍾意郊遊.
22/9係咪特別日子? 兩年都去disney.
你d大肚相幾個月時影? 好似好大個肚. 可唔可以睇多d相?

大宅

heima,

manman 瘦左咁多, 有個小肚腩都無所謂, 肯飲奶不知幾好, 我幾想hoho飲, 佢都唔肯飲.

大宅

cscli,

收到, thanks. 你的相片我搵日上msn send比minna, 你幾時上msn時問minna取吧, 我倆應該較難遇見.

大宅

而家d天氣真係好易病, 大家小心d, 皓皓都感冒.

cscli,

你好勁, 湊住2個都攪到party. 我聖誕假都full晒lu, 返教會及同朋友去澳門.

首頁

尾頁

跳至