跳至

首頁

尾頁

男爵府

小鈺鈺,
係呀放暑假la,所以今日佢咪拎咗嚟我度湊囉!
唔係4隻,係2隻啫,先出隻右下門牙,再出埋左下門牙!
+下成日周圍搵嘢lai,瞓床就lai床,座bb車就lai車,身邊有乜就lai 乜,真係比個衰豬激死!
我係上個月就已經買咗學行車la,不過都多謝你先!
原文章由 小鈺鈺 於 07-7-16 09:42 發表
溫柔,

育嬰院放暑假喎!
你叔仔同你細佬有無比d BB你湊呀?
一出就出四隻快喎,
我個仔6個半月出左2隻牙後,
到成9個月先出多4隻,
13個月又出多2隻,
現在得8隻牙
不過近排好似又想出 ...

男爵府

係囉,都唔知點解咁鍾意食腳趾,乜真係咁好味咩
原文章由 pocket 於 07-7-16 16:20 發表
我個囡又係!到而家中係9唔9食下腳趾

男爵府

佢真頭係屋企日日飛車添la
原文章由 pocket 於 07-7-17 17:05 發表
點知呀!十個bb9個半都食.....

你甘快買學行車?甘呀囡識行未呀

男爵府

係呀,係坐落去嗰隻囉,我都係係上個月尾先買,佢嗰時差十幾日先7月大,因為我唔想太早佢坐學行車,我怕唔係咁好!
小鈺鈺,你個仔又點同我個女呀,你個仔大隻過我女好多la,我個女好奀豬+
原文章由 小鈺鈺 於 07-7-19 16:10 發表
咁快飛車?你係咪買果d坐落去果種學行車呀?
果種車我個仔7個大時已經無坐了,
因為佢識琴出黎,怕行開行埋睇唔到跌到

男爵府

小鈺鈺,pocket,

唔講由自可,講起把鬼火,我c6嗰d屋企人,係咁話我個女瘦,又話佢認人,見到唔係亞媽就喊,成日攞我叔仔個仔嚟同我個女比,佢哋話喎,我個女大過細佬仔成3個月都肥唔過佢,無鬼用,又唔比人抱,細佬就邊個都比抱,我個女,一見唔到亞媽就喊,話佢曳,無鬼用,叫佢食c 喎,比你聽到你嬲唔嬲呀? 我真係好唔鍾意聽囉,我同個c6講,佢就話 "你理得人講咩啫,正常bb都係認亞媽+la,佢哋唔抵得我哋有個女之嘛,咪由佢哋講囉" 雖然隻c6咁講,但係我都係唔開心,而家佢細唔識聽啫,大d就識+la,再係咁我一定會出聲囉,咁like我個女淨要我唔要你哋,咁以後咪見囉....

[ 本文章最後由 溫柔 於 07-7-25 01:18 編輯 ]

男爵府

各位,
我哋又幾時出嚟tea一tea呀?

男爵府

係呀,仔同女個差別可以好大+嘛,我就係唔鍾意佢哋成日攞人哋嗰d嚟同我d仔女比,記得以前,佢哋重講過話,d食白粉佬既b,重肥過我個仔咁話,我真係好唔啱聽囉,再講佢哋成日都話我叔仔個老婆湊bb好唔掂,雖然事實係真好唔掂,但又唔見佢哋出聲話我叔仔個老婆喎,成日要我做醜人,好彩人哋唔覺我煩咋,唔係我就會比人話,....<我老公個亞嫂好黑人憎,多管閒事,正8婆> 咁我就多得佢哋唔少la,自己又唔敢話,驚死人哋會發爛咋,啊,我就好蝦d,點鬧都要受,我個c6話喎,佢同我熟d喎,當你係自己人喎,所以佢哋先會鬧你啫,哎吔,真係多謝晒,咁唔熟好過熟la,當我外人得+la:tongue: :tongue: 總之邊個唔好都關我事,唉,我呢個亞嫂真係好難做呀:-( :-(
原文章由 pocket 於 07-7-25 11:36 發表
小鈺鈺,
我真係未見過JadeW個囝連你個都未見過

溫柔 ,
你老公講得對呀,洗咩理佢地,我個囡初初要我99都唔要我,而家咪又成日媽咪媽咪甘搵人.....個個bb都唔同我咩好比較,男仔同女仔又唔同 ...

男爵府

係呀真係好耐無見la,不過朝早就唔掂la,我每晚都要等我隻6收工,煮飯過佢吔,所以我晚晚都好夜先瞓,早茶真係攪唔掂,會唔夠精神呀,下午茶la,好唔好,不如就約係下個月既12號,好唔好,要預返10日8日比大家報名嘛,係咪?

咁就暫定係:

8月12日 星期日

下午2:00-2:30

地點由大家提議

溫柔............1a1b1c

原文章由 pocket 於 07-7-25 11:39 發表
係咪呀!?星期六早上你地得唔得呀?�星期日早上??
真係好耐冇出來啦!會唔會得我地3個呀:mrgreen:

[ 本文章最後由 溫柔 於 07-7-25 23:08 編輯 ]

男爵府

咁就改為.......

8月11日 星期六

地點由大家提議

快d嚟報名la.....

[ 本文章最後由 溫柔 於 07-7-26 21:33 編輯 ]

男爵府

小鈺鈺,
你誤會咗la,講嗰個唔係我99,係我c6個姑姐,反而我99自己同我講肥瘦唔緊要,最緊要身體健康就ok!
原文章由 小鈺鈺 於 07-7-26 16:46 發表
溫柔,

你99真很不客氣,說話也不是人說的,
要是我的話,早已跟她反面,
看你鬧仔時也不像那麼"淋"善
拿出你鬧仔時果種力量嘛

男爵府

係呀,佢三朝唔埋兩日就話人哋個b點肥,又幾跟人,我真係比佢吹脹 ,不過我一路都同自己講,佢從來未湊過bb,佢跟本咩都唔識,佢無資格批評我點湊bb:tongue: :tongue: :tongue:
原文章由 小鈺鈺 於 07-7-29 20:57 發表
姑姐都咁鬼多野講,
做佢新抱果個咪好慘:tongue: :tongue:
咪鬼理佢喇!都傻的,最好唔好見呀!

男爵府

8月11日 星期六

地點由大家提議

小鈺鈺..............1a1b

快d嚟報名la.....

男爵府

所以話呢,結婚真係唔係兩個人既事咁簡單........

男爵府

喂喂喂.....
各位點解重唔報名呀?

等緊你哋呀..)))))))
8月11日 星期六

地點由大家提議

小鈺鈺..............1a1b

男爵府

既然大家都唔得閒,咁就唯有改期la,來日方長,大家總有機會見....有緣既話我哋會再見......
我帶着情意...一絲絲悽愴...許多說話都仍然未講....
原文章由 bnene 於 07-8-6 12:15 發表
返星期六,大小兒子都要返joyful,不能來了。
抱歉!

:

男爵府

咁係咪要恭喜定你先........,小心個女會呷醋喎
原文章由 pocket 於 07-8-8 16:42 發表
我有個要遲d先可以公告天下既好消息!我甘講你會唔會"叮"甘明白晒呀

男爵府

頭暈就要小心d呀,我陀個女時就試過係屋企暈一暈,就跌倒,重撞到個頭,好彩無樹咋!
你同個女講咗未呀?要早d同佢講喎,,唔係佢會覺得你唔錫佢,總之就麻煩la,早d同佢講,同佢一齊分享你既感受,灌輸d正確思想比佢..
原文章由 pocket 於 07-8-9 19:31 發表
多謝各位:-P

我而家都几辛苦成日頭暈暈.......

至於個囡佢好似feel到甘,有時都會多左同99爸爸玩,有時又一定要搵我

男爵府

張相係個女夠一個月時影+,最近既就係張簽名相...
原文章由 小鈺鈺 於 07-8-16 15:11 發表
溫柔,

你個女帶個頭COOL好得意0呀!
亞仔換左眼鏡喎,
幅相幾時架

男爵府

咁又唔駛話請教,大交流下咁la........
我個仔本身都好鍾意bb既,+上佢開始大,比較容易d適應屋企多咗個新成員,但係小朋友始終係小朋友,難免會有d自私既想法,唯有係亞妹未出世之前就不斷咁同佢講,媽咪同爸爸會一樣咁錫你,愛你......又同佢講到bb出世之後,媽咪會無咁多時間陪你,但係一有時間就會錫下你,攬下你咁囉......
原文章由 pocket 於 07-8-10 16:30 發表
我第一個話過個囡知,不過唔知佢明唔明
我就係驚會甘,so成日食野呀!
甘我要請教你點,灌輸呀.....:mrgreen:

男爵府

咁要唔要對定襯家先
原文章由 小鈺鈺 於 07-8-17 09:40 發表
溫柔,

簽名相果幅好sexy喎!
婷婷玉立

首頁

尾頁

跳至