自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

公司想買彩色影印機, 可否講o下大家覺得邊個牌子最好/最唔好用 ?

現只收到 Konica Minota 報價, 有無媽咪可以提供意見 ? 多謝幫手

別墅

Re: 公司想買影印機, 可否講o下大家用過邊D牌子最好或者最唔好用 ?

有無人可以俾 D 意見我 ? 多謝 !

別墅

Re: 公司想買彩色影印機, 可否講o下大家覺得邊個牌子最好/最唔好用 ?

Hi 梓麒 ,

咁你知唔知部機大約係幾多錢 ? 唔該 !

別墅

Re: 公司想買彩色影印機, 可否講o下大家覺得邊個牌子最好/最唔好用 ?

Hi Mable1124,

好險 ! 個 sales 就係報 C250 俾我啊 ! 好彩問o左妳o地唔係就俾佢揾o左笨, 多謝大家幫手啊 !

別墅

Hi j_py,

可否話我知, 妳公司部 RICOH 彩色影印機o既型號 ? 同埋價錢係35K 樓上定樓下 ? 唔該晒 !!

別墅

Hi 烏租租,

請問妳公司個部 RICOH 機維修率高唔高o架 ? 一個月大約見到維修師傅幾次 ? 上晝落 call 師傅下晝o黎唔o黎到 ? 唔好意思啊 ! 好多問題添 ! 因為無用過呢個牌子所以想收集多D資料參考. 麻煩晒 !

別墅

多謝晒o甘多媽咪o既意見 !! 我已經搵緊 Ricoh sales 報價啦 !

首頁

尾頁

跳至