跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 2003~3月媽媽會Part 46

0216 去cinta lunch

mike
仁安full到幾月呀?
港安8/07都full晒lu, 9月後先有得book

timma
1103生日會我唔來到la, 原來個日hubby唔得, sorry

tungtungma
真係好慘, d醫院都亂立立, 我地d大肚婆就好擔心 我個醫生係好支持人地順產ge, 但佢宜家都叫d big baby ge mami 唔好搏, 怕生生下唔得, 唔知點算好, 唔知有冇手術室, 所以"金豬"bb 我估可能會多d開刀ge case.

tinama

別墅

[size=medium]天藍和表弟表妹祝大家:{身體健康, 小朋友快高長大}

別墅

Mike
How come so "論盡", 陀住"金豬女"巳經好辛苦, 重要有埋"豬蹄腳", 真可憐 :-( 我覺得外"夫"藥會安全d掛, 好好在家休養, take care呀!

rabbit
你大佬真好, 我大利士就冇lu, 好彩都有bonus和加薪

emily
好耐冇見你上來, 你囡囡好大個lu

別墅

二當家
我細佬都試過腎炎, 要入院, 醫生話佢個腎功能是差一d, 不過我細佬一向去廁所去得好密, anyway, 希望你細當快......d好返! 如果比我, 實咸死我呀 :-(

re:比人"湯"
唔駛怕, 佢出到o黎, 見到個人仔ge得意樣, 乜都唔記得架!
我實遲過你生, 宜家都未落產遁, 應該唔會早生l

首頁

尾頁

跳至