自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

一定要儲定大舊自己用
有樓都唔會比個仔同新抱住
全部拎去收租自己用自己洗
保持距離⋯⋯

333s    發表於 24-5-2 10:44

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

noodle_noodle 發表於 24-5-2 11:47
咩無,我無講一排就唔記得左我,邊個出post講99唔湊孫想99快d死,咁激進,我好似無見到,我想睇下個內容係 ...

好憎99果個鋪
比你激進好多 至少我無印象見你咒6299快啲死
話個6299廢、死老野、咒佢地快啲去死
又話老公比左家用之餘乜都要佢老公比
6299想借佢哋另外既屋親戚住又話
有工人湊仔湊去上堂啊又怨佢99唔跟埋黎同工人一齊送仔上堂
好恐怖

翡翠宮

yeung_ma 發表於 24-5-2 12:22
很普遍了,見過很多有bb家庭去淘很多保護衣 俾前來探訪者穿,話請大家保護BB喎
...

我無淘過啲咁既野
細B疫情時出世
果陣大家都自動自覺保持距離
就算探bb都會等佢大啲同會戴口罩唔會抱bb

翡翠宮

牧羊人 發表於 24-5-2 12:35
我聽過一個新抱,怨佢99賣左層收租樓都唔留比個仔住 搞到佢地要自己買樓供餐死 :wahaha ...

如果我有咁既新抱我話之佢
當生少個仔
啲樓錢用曬佢係咁fing
啲人唔感恩又貪心既
比乜佢都會有野講
比左層樓佢又話唔幫手湊孫 唔幫手煮飯做家務 唔幫新抱坐月 乜都可以講
我控制唔到人地把口 但可以控制自己既財產點用

翡翠宮

mercurycc 發表於 24-5-3 10:36
你又來講底氣。
有底氣真係好緊要~~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊