心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2023年兔年勳章 BK Milk勳章

Kitty Lock Fan's Club

幾快手~~

男爵府

Re: Kitty Lock Fan's Club

真係有fans ar~~~

[quote]由 rubbychow@tong 於 2004-10-06 15:15:17

kittylock

記唔記得我呀 ? 68媽咪 rubbychow@tong 呀 ! [Quote]

男爵府

我奶奶都係呢套劇既fan=.="
我老公有個fd佢都買左,不過係得四隻碟,我問左佢借黎燒...下,咁鬼平,買好過.......
係北角邊到呀?我地有個北角人係樹~~

男爵府

唉﹗我send比你果個奶奶話夠清楚,成日話要買,試過係新都城問要成$300蚊

男爵府

係咪繁體字架?

男爵府

緊得啦﹗
乜有偶像媽媽選舉咩?邊到攪架?

男爵府

我都係,就算開住唔睇都會係無線.................

[quote]由 ardnas65 於 2004-10-06 23:19:42

多謝晒先!!!
亞視搞ga.....但係好似無晒聲氣咁. 但係我不嬲都唔係亞視迷... [quote]

男爵府

哈哈~~~
又多一個fans來了

男爵府

哈哈.......而家呢個 Fans Club 越黎越多人呀﹗
我好鐘意家霖仔d頭髮,好鬼靚呀^^
就係因為佢咁鬼仔樣,攪到我地個個都啖晒糖~~~~~~~
得閒send d近照比我地睇下啦

由 kittylock 於 2004-10-07 13:28:24

Hi ruby,

由阿仔出世到依家3歲2個月大,都一路有好多人以為我嫁咗個鬼佬架?!

其實我老公細個時啲頭髮仲"金"呀,到依家大咗(老咗?)就續漸變黑,得咗!!

男爵府

係呀....兩姊妹黎架﹗似唔似樣呀?
我老爺同奶奶帶佢地落街,成日都比人話佢地係孖生 =.="
佢地點睇都唔似係孖生,冇理由咁都睇錯.....呀?

由 小樺媽咪 於 2004-10-07 02:01:21

琳&雪是否姐妹來的

男爵府

D fans 去晒邊.................

男爵府

見無人POST
咪問下D FANS去左邊囉﹗原來大家都咁忙............
你咁夜先返既....

男爵府

哈哈....我兩個女都係老爺同奶奶同住,所以我平日好閒架﹗
我間中先上去食飯,星期五就湊返佢地歸家........

男爵府

我都都同你一樣有係個網到遊黎遊去.................... :mrgreen:

由 rubbychow@tong 於 2004-10-08 12:04:45

唔好意思, 尋日出左去海港城掃貨, 都無時間上Fan's club,其實你地夜晚大部份都好似好忙, 所以我就好似遊雲咁, 個個topic 都睇下 ! 黎打發時間 !

男爵府

乜平好多咩..............
我原本都諗住去,不過後尾又無去到,唔知仲有冇正野買呢?

[quote]由 rubbychow@tong 於 2004-10-08 13:06:30

kittylock/ardnas65

係呀我尋日掃左disney4件t-shirt, 1對Miffy boot 及Geox 2對鞋比個女, 不過我最鐘意都係d鞋, 我買果對Geox係黑色, 側邊係橙色好似爬山鞋咁款, 你有無見過 ? 另一對係全白波鞋 ![quote]

男爵府

點解唔買定呀?留番大d著嘛

[quote]由 ardnas65 於 2004-10-08 13:11:25

我無鞋俾亞仔呀, 佢又未識行... 所以我買左個睡袋俾佢.... 跟住又買左d衫仔.... 又買左d裙仔俾同事個女....
真係好鬼得意!!!
我同事自己都掃左件米奇t-shirt... 平過去IT買呀!!! [quote]

男爵府

係啦﹗D媽媽夜晚要睇住D小朋友,點會有時間答訕 :mrgreen:
如果我夜晚要睇住D女,我會等佢地訓左先會上網................. ,我每次一上網佢地都會走埋黎煩住,仲要人播歌比佢地聽
好彩只係禮拜尾先對住佢地,唔係平日都會好少online

男爵府

佢地好衰架 :-x
淨係日頭先跟我走(只係想去街),如果夜晚上去佢地唔肯走............所以我通常日頭接左佢地玩完,就返我屋企

由 kittylock 於 2004-10-08 13:33:09

琳琳小天使,

你就好啦,放工可以四圍遊唔駛凑女!!

係啦,咁琳琳同雪雪1個禮拜至見到媽咪2日,佢地會唔會好掛住你,星期日唔俾你走架?

我同你一樣,次次喺屋企上綱阿仔就走過黎扭計要上Thomas the tank engine 個綱度睇Thomas 架啦,所以我多數喺日頭上綱...

男爵府

仲未使頭痕住,佢個仔同雪雪一樣,而家都係K2,因為佢年頭出世,遲左一年讀.........
[quote]由 kittylock 於 2004-10-08 13:42:12

amylingling,

峰峰(風風?)依家幾大呀?係咪讀K3呀?咁咪要頭痕揾小學law?[quote]

男爵府

哇﹗每個人都可以玩唔同既野真係好.............唔係有排淨

[quote]由 rubbychow@tong 於 2004-10-08 13:47:24

kittylock

夜晚d仔通常未瞓前都係入自己房上網, 我個女就响我房睇vcd, 好小煩我嘅, 只要我耐不耐走過隔離房陪下佢就得, 咁我就好安心咁喺書房上網啦 ! 重有我老公佢自己多數响廳玩佢自己嘅電子手帳 [quote]

首頁

尾頁

跳至