跳至

首頁

尾頁

男爵府

Afternoon all....

男爵府

唔好咁啦, 實有機會ga...

原帖由 ccbeauty 於 09-7-22 16:47 發表
only 得我唔happy, 最尾都係運桔.

男爵府

stitch, 我有望遠鏡ar, 你需唔需要??

男爵府

利安.. around $9200 (included tax)

原帖由 funbabyhk 於 09-7-22 17:02 發表
jerryma,
你同邊間訂 package? e+ 大約幾$
(可以 pm 給我)

男爵府

唔算重, 係for睇風景果隻model....
你想幾時攞, 我可以係mtr 交收....

原帖由 stitch_katty 於 09-7-22 17:09 發表

如果唔係太重, 我想借呀?

要星期5前攞.

男爵府

ok, 要around八點係yau tong mtr station..

原帖由 ccbeauty 於 09-7-22 17:20 發表
how about tonight?? 我順便拎summer excerise.

男爵府

唔知4星定5星?? 住台北花園...
有小朋友&老人家想住得舒服d....
可能係機票關係, 因為旺季成人加多$300, 同埋我轉左坐TG, 每人再加$200...

原帖由 funbabyhk 於 09-7-22 17:25 發表
住 5 星級? 價錢好似幾甘吓 bor

男爵府

早,

好玩嗎?台北有咩地方一定要去丫??
我會8月2號出發, 4日3夜, 住台北花園 (要upgrade房)....
我都預左一日係小人國比亞仔玩夠佢....

原帖由 多利是 於 09-7-23 01:29 發表
Jerryma, 你去幾多日? 幾時出發 ?? 要$9200 package??? 另想話你聽, 小人國 Doramon 樂園超好玩, jerry仔一定樂而忘返, 你一定要去! 會濕身架, 因為有水玩, & 晚上8點有煙火睇架, 可以玩足一日架!

...

男爵府

stitch, 識唔識用個望遠鏡??

男爵府

台北花園website http://www.taipeigarden.com.tw/

今次係2大2小......
忙忙忙, 一陣傾

原帖由 多利是 於 09-7-23 13:12 發表
咁$9200係幾多人既 package ??

台北, 4日3夜, 1日去小人國, 上午可以101大樓, 或誠品囉~ 食完lunch出發去小人國, 玩到晚上8時睇埋煙火就岩岩好啦~

有咩必去?? 101大樓, 誠品書店, 西門丁(看紅樓& shopping 的地方 ...

男爵府

Morning all,

多多, 你d野會 this fri 到我手, 約幾時交收??

男爵府

本應就要一個月, 後尾佢返總公司幫你攞, 所以變左this week lo........
2號出發, 我可以7/31拎去kwun tong比你, 因為我果日off, 約左老公係kwun tong食lunch.... 如果果日唔得, 就要再約....

原帖由 多利是 於 09-7-28 10:47 發表
咁快?? 唔係要1個月咩?? 你幾號出發話??

男爵府

d 書你都比埋我啦, 我會轉交比cc啦....
31號, 到時電聯.....

原帖由 多利是 於 09-7-28 11:26 發表
okok, thanks so much

31/7 ok for me to meet you at kt, 電聯啦~ And I have some books for CC, can pass to you?? Do you have a chance to see her recently???

男爵府

各位, 我回來啦...

fun & come, 我買左豬肉乾啦, 你地想幾時攞???

男爵府

一般啦,對仔女都唔行得,又唔食得,only玩得咋。。

原帖由 stitch_katty 於 09-8-6 13:12 發表

jerryma: 你回來喇? 好玩嗎? 果幾日有無落雨呀?

除左今日, 幾時拎都得(thanks), 因你部望遠鏡我未返公司.

男爵府

咁明天交收啦,我會返工一天,7pm,ok嗎??

原帖由 Jerry豬媽咪 於 09-8-6 13:33 發表
一般啦,對仔女都唔行得,又唔食得,only玩得咋。。

男爵府

mon~tue我都放假, 不如this sat我比cc啦...

佢地係叮噹樂園&babyboss, 梗係happy啦...我同婆婆就悶d啦, 因為果度都係玩小朋友..

原帖由 stitch_katty 於 09-8-6 13:37 發表

咁個叮噹樂園呢???? 是否好大好多野玩????

今次旅行辛苦嗎? 亞仔/女happy 唔happy先
sorry, 我忘記左明天要做facial, next mon ok??? 我拎定望遠鏡返公司. ...

男爵府

打保齡ma...
每人$125 for 2包大size..
total影左200相左右, 第3日唔記得charge電, 所以影得好少咋....

原帖由 stitch_katty 於 09-8-6 13:54 發表

this sat你會同cc見面???? 好呀, 買左幾多$$呀????

影得多唔多相????

首頁

尾頁

跳至