懷孕前後

跳至

首頁
12345...12

尾頁

侯爵府

原文章由 manchan716 於 08-5-8 11:02 發表
COKI,

我撐你,因為你知我都唔小野,
講真,我唔知得罪佢d咩野,
要講我講到咁
係唔係要我兩公婆離婚先安樂
我真係忍了好耐
好多唔係事實既野
佢都作了出黎

所以,我知架,我一定撐你
之前聽過我有d咩是非既人
希望你地 ...

man:
我都撐妳,果陣佢講時,我都係聽左就算,作妳吸毒,佢真係有病,
而佢作妳老公,又係講到似層層,初時都真係信左佢,仲覺得妳好慘!!
我地真係唔知得罪左佢d咩,要咁對我地!!

侯爵府

原文章由 lingha 於 08-5-8 11:13 發表

man,coki

你地5好再為d咁ge人搞到咁唔開心!!
佢應該有d精神分裂....妄想症....我點首歌比佢
聽,劉浩龍ge"思覺失調"~

岩哂佢聽!!

侯爵府

我其實都唔想係bk咁回應佢架,係佢一次又一次咁pm我,問佢可唔可以上黎,我都推左佢,又無點聽佢電話,醒既人就知我唔想再多講啦;
我可以發誓,句句係真,我屈左幾年喇,諗住都係錢銀既野,唔同佢有來往咪得囉,點知原來佢係咁對我,就覺得我咁做係無問題囉!!
佢上次都有叫我睇pm架,之後都想覆佢,係佢之後係到講,叫我唔駛理個pm,仲話自己明架喇,諗住佢真係明啦,原來唔係,仲要迫我講到咁絕!!

侯爵府

原文章由 ling1211 於 08-5-8 10:39 發表

coki,sa,cally,fiti:
我梳好左佢個髮先影,所以睇落米好D,但之後佢個髮又會變返中間分界甘,超肉酸又怪怪...
其實我前2日去髮型屋剪髮時,已經叫左師傅幫佢修修,但因為包包d hair長得超慢,我又想佢留長髮,所以 ...

ling:
原來咁呀,唔好 ,包包都仲係好得意呀,雖然短左,勉強係咪都用到夾架?得既就夾住先啦!!
我明妳意思,我都係想幫晴晴留呀,不過因佢d頭髮太厚,攪到我媽成日都話我,仲乜唔同佢cut短d陰 cut短左,夾唔起,佢自己都好慘架,又熱喎!!

侯爵府

原文章由 小小靖 於 08-5-8 11:57 發表

佢連你都講~~~
好心啦,嫌d衫貴就唔好買囉,又無人拎住槍迫佢買,出面d衫仲貴啦!!!不如唔洗錢送比佢囉~~~

lee到好多人都俾佢講過,只係佢以為唔會俾人知啫!!
對上果次講生2個小朋友既事,我上次咁應佢,係因為佢對人講,我地18lee邊,一係唔生,一生就鬥生咁!有d似唔抵得其他人都生2個!!

[ 本文章最後由 cokikaki 於 08-5-8 12:14 編輯 ]

侯爵府

原文章由 crystal618 於 08-5-8 12:11 發表
LING,
放心啦~~
包包D hair好快會長返架啦~~~

coki,
唔好勞氣,講得佢多都"哂"口水啦~~~
以後可以唔理佢,你應該覺得開心先岩呀~~~~

圖:
係呀,係呀,依家又幫到人,都幾好!!

侯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-5-8 13:45 發表

錯啦...係佢眼中,朋友係用黎出賣同利用架嘛..

所以佢當COKI係佢好好好好好朋友囉.

佢除左對我地d外人作野,佢係自己屋企人面前都扮野架,

(N年)有日佢同埋佢老豆,老公,阿妹,同埋個仔,係我屋企樓下食晚飯,咁佢打俾我,問我可唔可以借架bb車俾佢,話自己無帶車(當時既我,無諗過佢有可能係專登唔帶車,問我借),只係借黎食飯果一陣;借左俾佢,之後佢又打黎,話佢老豆都叫埋我落去食,我有推架,只係佢係咁不斷叫我落去食,咁當時又只係我一個人同埋晴晴(未夠2歲),咪落去食囉;好喇,到左賣單,我問佢幾錢,計返數,佢就同我講話唔收錢,係咁叫佢收都唔收;之後到左夜晚開msn時,佢add我,話唔好意思,lee個月計返數,駛多左,妳可唔可以俾返錢我?
當時我睇到,真係對住部腦 O 左咀,乜有D咁既人都有既,我唔係為左要俾錢而咁諗,佢係MSN咁講,令我覺得其實佢係要係屋企人面前扮闊佬囉!!

佢對我LEE位朋友,真係好到不得了啦!!

[ 本文章最後由 cokikaki 於 08-5-8 18:42 編輯 ]

侯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-5-8 18:15 發表
圖,CALLY,

我都覺自己勁架..又叻...但我唔會講出黎,週圍哂命囉...

岐:
就算妳唔講,我地都睇得出架,
如俾著我係妳,真係做唔到妳咁勁,又咁叻囉!!

[ 本文章最後由 cokikaki 於 08-5-8 18:42 編輯 ]

侯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-5-8 18:52 發表

你真係慘...因為你係佢最好好好好好好好好朋友,所以你既經歷特別多,是非都多,老作既仲多.. 係最好好好好好好好好朋友既面前唔駛怕羞,丫..應該係唔知羞先岩..呢頭話唔駛比,私底吓就話要攞返$$..我真係做唔 ...

唉....真係好多架,多到真係有d唔記得左!!只係比較記得嚴重果d咋!!

依家先知,原來對佢黎講,佢對好朋友用既心,係黑色既!!

[ 本文章最後由 cokikaki 於 08-5-8 19:13 編輯 ]

侯爵府

原文章由 lingha 於 08-5-8 19:05 發表

冇錢充闊佬....成q日扮扮扮......
世上有d咁ge人ga??真係死得ar.......

就係有d咁既人,仲要係我地識既!!

侯爵府

原文章由 ling1211 於 08-5-8 15:03 發表

fiti:
我c6同你個1樣吖,病到隻野甘都5肯睇e生ga
似王x藍都5錯吖,睇佢而+幾红

咁都俾妳諗到!!

侯爵府

原文章由 米奇BB 於 08-5-8 19:47 發表

咁又係呀~~如果個仔生得勁高,我又會諗係咪e院比錯咗個仔我
女仔矮d唔怕啦,,,男仔就.....mouth:

米奇,fiti:
唔驚,如真係矮,咁都仲可以後天補救返嘛,到時叫朗朗,karl學打籃球,同埋跳繩囉!!

[ 本文章最後由 cokikaki 於 08-5-8 19:58 編輯 ]

侯爵府

原文章由 米奇BB 於 08-5-8 20:01 發表
sa,coki,phoebe,
擔心就有小小啦~~不過我都見過一個例子,係我姑奶個仔(唔係佢生既,佢老公同前妻生)個男仔既親生呀媽仲矮過我,而個老豆都唔高既,喺佢4歲時都仲好似人地2歲幾咁既高度(聽姑仔講),喺佢讀小學果時姑奶果 ...

妳識咁諗就好喇,唔駛咁擔心!!
我老公有個細佬,有成6呎高架,不過黎生同其他兄弟都無佢咁高,所以都係一dd人架咋!!

侯爵府

原文章由 ling1211 於 08-5-8 23:46 發表

靖:
原來甘易,我之前研究咗好耐都5整到,而+ ok la,thank

我想整好耐,但都未整過,希望整得成功啦!!

靖:
唔該哂!!

侯爵府

原文章由 rl2999 於 08-5-8 21:08 發表
hi,
各位靚媽好!
睇完你地所講的嘢,唔好為個個人而唔開心,因為唔值嘛!

COKI, PHOEBE,
我記得响佢生日時佢已經搵我地笨架LA,不過我當時無出聲,最後我有同JOAN及VENUS呻過,有佢出現無我囉。我呢世人至憎被人搵笨,我唔知佢有 ...

佢不嬲對覺得自己食得住既人,都好老馮同易黑面!!妳都唔好太過唔開心!!

侯爵府

原文章由 ling1211 於 08-5-9 14:09 發表

sa:
2點半度頂5順 la~
我like呢套,我mami like紫色 我問緊佢有冇貨 買呢D好過買真花,又貴又擺得幾日要掉:;pppp:
http://hk.myblog.yahoo.com/heiheiyeung1111/article?mid=290 ...

岩岩打左俾阿媽,問佢like粉紅定紫色,佢話要紫色,.不過見果個人打最後一套,我就轉左問佢另一套
http://hk.myblog.yahoo.com/heiheiyeung1111/article?mid=168&suc=1

[ 本文章最後由 cokikaki 於 08-5-9 15:16 編輯 ]

侯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-5-9 13:12 發表

我諗埋卓卓個表情...笑死我..
聽錯野... 昨日HEBE都係...佢打比我, 問我收工未...我話,而家去撘車勒.. 佢: 吓?!! 去撘西. 我:撘車呀! 佢: 哦,撘西... 去邊到撘西呀? 跟住同我哥講,媽媽去西喎... 我係電話 ...

岐:
哈哈,hebe真係好攪笑,搭西

琴晚晴晴無啦啦對黎生將開對手,黎生問佢做乜,佢話:你污糟,我污糟,咪抱抱囉!! 即笑c我地2個!!

惠:
卓卓果句電視好嘈呀,好頂忍!!

侯爵府

原文章由 ling1211 於 08-5-9 15:27 發表

coki:
你呢套好靚喎 我之前5到添
甘你有冇問晴晴點解污糟要抱抱

我同妳都想要果個,好少少,因用盒蓋蓋住,都睇到d花,唔會有塵,不過我依家揀lee個都ok,因我媽屋企有個玻璃櫃,佢打開個盒都唔驚易封塵!!

妳向佢個網誌分類,有得揀[心意便利店],一禁入去,就睇哂d款色先架,方便好多,佢原來仲有結婚篇 唔知有無滿月篇呢?

因佢當時未沖涼,依家咁既天氣,我多數都係等佢食埋飯先沖涼,會舒服d嘛,所以佢果刻咪污糟囉!!

想問個[添]字,係點打架?

[ 本文章最後由 cokikaki 於 08-5-9 15:45 編輯 ]

侯爵府

原文章由 小小靖 於 08-5-9 15:59 發表

COKI

個添字係 水 心呀

靖:
THX ,
有日我想打LEE個字,點知打黎打去都唔見!!

LING:
唔緊要,係呢,果個人覆左妳未呀?
諗緊如佢星期日唔送得,咁同佢邊日交收好!!

侯爵府

SA:
係呀,所以透明既方便D,不過媽又唔LIKE粉紅色

我整左喇!!

LING:
唔緊要,靖答左我!!

MAGGIE:
妳媽咪無咩事就好喇!!
我琴日出左去做飛so,做完感覺真係好正
原來我可以做埋修下身既機,邊做飛so,邊修身,真係諗起都正!!
好free咁出街,琴日都係第一次咋,不過可能我餵人奶,覺得唔駛抱b,行路上黎,個胸好"登"咁,我要用個袋護胸先敢行!!

首頁
12345...12

尾頁

跳至