媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 03~9月~醒目仔女生日快樂~媽咪特區 (Part 4)

Joey , macy:

景祐 & horus 都扮係" 魔鬼仔"
遲下會不會一起爭女仔啊 ?!!!
bbcutie, 雍亭埋好忙 !

洋房

Re: 03~9月~醒目仔女生日快樂~媽咪特區 (Part 4)

joey :
唔好意思,親你吃飯時間,有點野問你啊 !
我之前擺Sophy的大頭像,點解冇你地咁清楚 ?
我搞都搞唔到.總是蒙蒙查查.
我試過save你地d 大頭像來參考.依足來做.
但就擺不上去,好激氣啊 ~ ?-( ?-( ?-(

洋房

joey :

thx !
其實我是照你方法.用the photo resize at 150 x 150 size. 個檔案有20K.但你地就17K左右.
我又choice 17 k . 但一樣擺唔到 ! ?-(
真好鬼蠢 !!!! :evil:

洋房

joey , bbcuite ,

"老虎"大"兔" 一年0架 !
咩你地係羊女.听講"羊"同"兔"好夾.
我全家都係吃草0架~

洋房

macy ;joey,bbcuite..
希霖“兇"完人之後,俾ivy一出手,都話識惊ivy.
都算可以教下佢做番淑女,我諗九月最惡羊女非Sophy莫屬.
昨晚我同玩到興起,99就話小心撞頭.話口未完.
Sophy已一巴掌打落我快面朵.仲口郁郁大聲咁講D bb 話.
好似叫我唔好整0親佢....衰囡包連阿媽都"兇" ! :evil:
另雍亭都唔執輸.一樣阿媽照"兇" ,...

洋房

annie :
你老爺都好趣至0者!

macy :
你friend個印印咁都得 !
我之前睇過一篇新聞,講D 印印煲 XX 湯俾主人飲.
我都怕怕,之前話印印純過菲菲,所以就簡左印印.
但家下好似印印出事多過菲菲 ! :evil:

洋房

joey :

咁都俾你諗到.哈....笑死我了....

洋房

pekkle,joey,racrac...

你地去彭福記得都要預埋我啊.
見你地昨日玩得咁開心,恨到我流口水 ~
我都知你地尋日gathering預唔到太多人.
希望來緊會有更多bb gathering 啦.....

洋房

joey , macy,ada,

晨咁早就講去邊玩.搞到我無哂心機做野.~發白日夢 !

今日星期二,很快到重陽放假.又可以陪BB嘍.
各位媽媽會唔會同BB去拜山架 ? :wink:

我都中毒~ 每日番工不是打開公司maillbox,
而是上左BK先 .

洋房

joey :

咁都好啊 ! 反正之前你都係貪得意俾景祐上個濕疹廣告.
宜家埋當利利是是.又可以買野俾景祐.幾好啊 ~
算好消息一個

洋房

racrac, joey

你地對埋親家.認哂做親戚啊 ~
我又要唔執輸.認老親 ~~ :mrgreen:

洋房

[size=medium]12/19 X'MAX PARTY 報名處

1) ivy x 2大2小
2) hellobaby x 2大1小
3 ) pochacco x 2大1小
4 ) pekkleyin x 2大1小
5 ) deedeegogo x 2大1小
6 ) macy x 2大1小
7 )anniex1大1細
8 ) cumama x 2大1小
9 ) pc9 x 2大1小
10) ejbaby 2大1小
11)guggi x 2大1小
12) pangpang7919 x 2大1小

洋房

洋房

嘩.....過左一晚0者.就已經去到後補.
好彩尋晚我走上來報名先.唔係我今朝又係"後補".

joey ,
唔怪得尋晚咁難上 bk.我load左好內先到留言...

首頁

尾頁

跳至