自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 閣下女女有冇玩''光之美少女''

LazyBug

我唔要郵票呀
我係咁計呀,我買係hk$14/8=1.75元
咁你要幾多張我會 (卡數x1.75)= ??
咁你要的話你可以話我知, 咁到時你pm 我地址, 我寄比你
我係不收stamps 錢
其她媽咪我都係咁計, 你岩的話你到時話我知, 請入數給我, 其她媽咪好爽快, 我同佢講今寄即刻入錢比我啦
你諗下先啦, 價錢你岩就我可以今日寄給你,

LazyBug 寫道:
lyanlan3,

係咪可以用郵票換咭呀?

我只有01,02, 03, 04, 05 同21咋
我家有位小主人

大宅

yuyu62

我欠3張都咁難搵呀,你5張要等下啦
我呀一買就買左10包啦,開頭買係hk18, 之後7包我係叫我朋友買hk$14查. 不過算, 小朋友玩得開心未得囉
現我日日都帶住係身, 邊個媽咪即刻要我即刻寄, 費時擺係到呀.
下咁快唔玩住啦, 不過唔緊要, 有時我自己都玩埋一份呀, 都幾好玩, 係到好似養個bb咁, 有時同佢玩包剪接dum) , 都幾好玩
我家有位小主人

大宅

LazyBug

請CHECK PM
我家有位小主人

大宅

HI

還未有以下no# 14,15,17
以下D 卡是多左出黎, 可以交換
02x2