夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

太過份!!!

我朋友o岩o岩打比我,佢話佢老公尋晚帶o左個女人返屋企食飯,之後又話留係度過夜,佢地仲3個人訓埋同一張床(佢老公仲有同條女咩咩呀),我朋友話佢唔可以冇o左個老公,所以點都會忍,都唔知咩世界,咁都得,比我老公咁做,我一刀就劈死佢!

別墅

Re: 太過份!!!

我想搵社工同我朋友傾下呀,請問各位媽咪我應該係邊度可以搵到社工幫佢跟呢?
我朋友今年已經35歲,有2個女第3個bb就將會係10月出世,我都唔知點先幫到佢!

別墅

我叫o左佢離開個男人好多次啦,佢老公鍾意滾就一早知道,但就估唔到會帶返屋企咁激,如果佢唔係打o黎喊到發哂癲我都唔係咁相信真係會有d咁o既事發生,剛才佢仲打比我話想將兩個女交比我照顧住先,都唔知佢會唔會做傻事,唉!

別墅

其實我都覺得我朋友係超人,比我一定即場中風都似,但我點勸佢都冇用,因為佢而家連我同佢屋企人電話都唔聽,上去佢屋企都搵唔到佢,都唔知佢同兩個女去o左邊,佢屋企人去報警話佢唔見o左,但警察話未夠48小時係唔受理,希望我諗o既事千祈唔好發生,真係好想捉佢老公打獲佢!

別墅

仲未搵到呀!我擔心到成晚都訓唔到,最慘佢仲帶走埋兩個女,都唔知點佢諗緊d咩?我最嬲係打比隻賤狗(佢老公)問佢有冇打返屋企,隻賤狗就話唔理得咁多喎,我話你就算唔擔心我朋友都好,有冇諗過兩個女先,佢又話大把女人肯幫佢生,唔見o左就算啦,真係火都o黎埋,正x街,鬼唔望佢生芒果生到上心口,而家佢屋企人已經報o左警,希望可以快d搵番佢啦!

別墅

各位媽咪,

我已經搵番我朋友o拿,佢同兩個女都冇事,只係去o左租酒店住,真係比佢嚇死,而家佢亦已經諗清楚唔再同隻狗公拖拉落去,決定離婚,真係安樂哂!

首頁

尾頁

跳至