跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(part2)

妳又係 ! oh....my god .....
chloemummum 寫道:
[quote]
small22 寫道:
未起身 夜晚又o吾訓 !
[quote]
coco123 寫道:

未起身 [quote]
WING0308 寫道:
我個女放 12 點.......對你哋會唔會早咗小小呀....

[quote]
[/quote][/quote]

男爵府

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(part2)

晶彩又有人o吾知o向邊, o甘改地方啦 ! [size=x-large]近千色既"明樓"又點o牙 ????

男爵府

我e+要 , 妳o地決定點再通知我, 時間地點我無所謂 o k !
everybody

男爵府

有無人o牙 ?

男爵府

coco123 ,

o牙 ! 有人

聽日飲茶地點 & 時間決定未o牙 ?

男爵府

o夷 ! 人o地都講o左o吾好去大榮華ga la ! 點解都仲去大榮華ga !

男爵府

o畏 ! 妳12:00起到身? 駛o吾駛我call起身o牙 ? o吾該妳今晚早d訓o牙o下 !

男爵府

我有溫書, 但真係好奇怪wing & yiubb度度都o吾six去

cherylmama,

男爵府

cherylmama,

bb去o吾倒poo poo妳試o下比香蕉佢食, 同埋佢應該係熱氣煲d涼茶eg. 開奶茶佢飲la !

男爵府

[size=x-large]我係好心提o下妳o者, 點取o弟c妳wor !

男爵府

CherylMaMa,

我會keep住星期煲1-2次涼茶 & 成日煲票米水、紅蘿白水、雪梨水比佢飲&溝奶.

男爵府

o弟o下點 ! ][img align=left]http://my.so-net.net.tw/waternene/D/09/D9-098.gif[/img]
[quote]
coco123 寫道:
[size=xx-large]all:
本人又為咗唔比CherylMaMa睇死!
再加多個決定!
今晚12点正six電腦!
瞓覺!
[/quote

男爵府

coco123 ,

好味 law !
coco123 寫道:
small22
你D花膠煲成点

男爵府

CherylMaMa ,

其實少少比佢試係無問題ga! 當然o吾可以過量o拉 !

CherylMaMa 寫道:

其實,我自己set咗條rule,係cheryl兩歲前都唔會俾佢食雜食及調味的. 唔知啱唔啱???

[quote]
coco123 寫道:
CherylMaMa
其實桐桐e+除咗食新鮮生果外!我都有比果乾佢食,有時扭計、當小食!好過比糖比食 D果乾我係“点点6”到買
[/quote]

男爵府

CherylMaMa 寫道:

hi small,

你要小心呀. [size=xx-large]通常係做唔到啲人,先會誓神砍願的話!!

[quote]
coco123 寫道:
[size=xx-large]all:
本人又為咗唔比CherylMaMa睇死!
再加多個決定!
今晚12点正six電腦!
瞓覺!
[/quote]

男爵府

o甘即係點o牙 ???[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/03/25/205159.gif[/img]
[quote]
WING0308 寫道:
我嚟啦 !!!! coco 我想同你講,我記錯時間, 因為我明天要去我個女間學校睇佢上堂, 我以為 11:30 就完, 原來睇完佢上堂之後, 仲要啲咩家姐聚會到 12:00 點先至完呀. 好鬼煩呀....所以你唔洗咁早起身啦..... , 所以我最快都要 12:30 先至到, 另外我想問吓, 我坐輕跌, 係邊元朗邊個站落車呀......唔該指點吓啦.[/quote

男爵府

[size=x-large]收到 !!!!

[quote]
coco123 寫道:
small22、WING0308
收唔收到改咗時間??[/quote

男爵府

o甘我o地點相認o牙 ! [img align=left]http://my.so-net.net.tw/waternene/D/11/D11-013.gif[/img]

1)coco
2) small22
3)Ling
4)wing,
5)emily,
6)yiubb
7)ivy

男爵府

coco123 ,

o甘我聽日買支玫瑰花先 !

我多數會o吾帶小主人heyden出席la ! 因為我聽日無車用, 但都o弟o下點先la !

coco123 寫道:
small22
你仔仔嚟唔嚟

聽日相認D小主人咪o.k [quote]
small22 寫道:
o甘我o地點相認o牙 ! [img align=left]http://my.so-net.net.tw/waternene/D/11/D11-013.gif[/img]

1)coco
2) small22
3)Ling
4)wing,
5)emily,
6)yiubb
7)ivy
[/quote]

男爵府

個個都閃, 我都閃la ! 今晚見la !

首頁

尾頁

跳至