嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

細小型的孖車前座基本上不能平瞓, 好似降到120-140度左右

我網上查左幾十款孖車, 我印象有一款成隻龍舟咁長的BB前後車可以平瞓, 但超貴及收埋時要拆左張椅, 好麻煩

至於實物, bb反斗城有兩款前後座孖車實物, 我係tko, tst舖都見到. 但呢張就係前座不能平瞓那種, 但勝左平, 好似千7蚊左右, 但好難收, 要雙手及單腳同時間噤制及踏制先收到

我聽sales講, 有個客買新車, 俾錢後新車太緊收唔到, 結果攞左架display走

至於其他牌子的實物, 你give up吧, 應該全港都無孖車實物

我曾逛過海港城有間買bb車的舖頭, 佢有"現貨", 不是display, 唔俾睇!

別墅

blueaqua 發表於 16-3-13 22:33
我見呢個website有介紹十大孖b車,可參考吓
https://wiki.ezvid.com/best-double-strollers
我個friend話 city select要拆前座先拆得埋, 煩到佢唔用

別墅

sbpg 發表於 16-3-15 17:33
你個friend後黎用咩?我都覺得如果係預左成日出街搭的士或抯車又真係麻煩少少
...

佢兩個囝都唔願坐車, 最後咩都無用. 阿爸有開車, 所以唔駛搭的士或地鐡都可以出街點到點活動

就算唔講搭的士, 你去餐廳食飯, 一般都要收起架bb車, 到時都要拆左張椅放係地下, 都唔方便

別墅

林大暉 發表於 16-4-21 11:50
UPDATE一下大家~
我地決定買呢架~~
左右車喎, 出入方便嗎?

首頁

尾頁

跳至