跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 43

Hi~ 大x樂有開嗎?

o岩o岩先睇返女王教室大結果,依家仲有泡眼淚 :-(
*
*
*
*
*
*
*
*
o...無人....訓 lu

男爵府

好累 要上o黎吞o下pop

3,
祝你聽日樣樣pass :wink:

講開通告,29/9收到通告11尾去day camp ,回條要23/10 or 之前交回,我一心諗住23/10交,點g 16/10收到另一張通告, full o左 亞仔今年無得跟學校去旅行 :-( :-(

男爵府

benben,
RE : 打針
亞仔打o左lu

yuma,
re:sat
o甘lunch 見啦!

bblong,
祝旅途愉快!

男爵府

我聽日ng上網,要搵我就call 我啦

as at Oct 20 16:00
[size=medium]各位團友,為o左方便主人家安排,請大家mark 低人數及大概到達時間.另外由於報名人數太踴躍,請大家有心理準備可能要企

1028薑醋團
時間: 3點左右
1. mike (4點左右 x 2)
2. new x 3 ( will arrive late afternoon, around 5-6pm)
3. h3 (要5,6點先到)
4. 2當 x 4(5-6點左右)
5. rabbit
6. 二代+Karrie(5-6點左右)
7. BBChiu x 4 (around 4~5 pm)
8. hello x 3 (around 5~6pm)
9. yuma x 3 (~4pm)
10. bbmichelle (Valerie's cousin) arrive same as H3

男爵府

wow....尋日好多message 呢

尋日運動會選拔,我無無聊學人玩 幾廿歲人e家對腳好似斷o左o甘,好c痛

yuma,
re:鉛球
搵到啦,仲有人送貨tim

閃lu,去畫畫,一陣見!

男爵府

Good morning~

3,
結果都係要麻煩你諗食o羊,真係o吾該晒! :mrgreen:

bblong,
welcome back,好玩嗎?

男爵府

benben,
我自由行就有帶,就算佢o吾訓都o吾駛抱,佢又嘆,我又嘆!架bb車可以推到上飛g門口先收起比空姐,一落飛g出機門會比番架車你 你去邊樹玩呀?

男爵府

3 & bblong,
你地都係見o吾到 anthea?

襯家,
re
我要今晚先check 到,tks!

男爵府

Silvia,
sorry to hear about that,你老公真係好難接受,你要好好安慰佢 :cry:

re:天堂
亞仔早排問我:
仔:太公係咪上o左天堂?
我:係呀
甘我第日死o左係咪會上天堂?
我:係呀
仔: o甘你第日上到天堂咪可以見到我同太公lor?
我:(我真係好想"choi"佢,叫佢lur 口水講過)

男爵府

bblong,
puppy 好明顯係"尊貴"客戶啦

男爵府

Yuma,
re:info
Pls check pm

搬公司,好大鑊,我做幾間公司都搬過,簡直想死

男爵府

搬公司果排覺得自己似咕喱,除o左要出出入入睇裝修進度,仲要約c傅裝電話線,電腦線,水機,影印機,入傢俬.....
仲要印過晒d卡片,信封,信紙,出搬遷通知.....
我呢個部門pack 箱除o左pack file,仲要pack 埋d 花瓶,杯,茶壺,微波爐,擺設........總之其他人o吾pack ge o野 :-( :-(

男爵府

Morning~

rabbit & benben,
個icon 好過癮

yuma,
o吾駛客氣,你最緊要係快d選定新址, tst....tst....tst......

puppy,
re:Mr Steak
你有無試過dinner buffet?

男爵府

yuma,
o甘一於揀灣仔啦!

3,
你一見o吾妥要即係睇e生o勒,take care!

男爵府

Oh~ 原來o吾記得開新版
Part 44-click

首頁

尾頁

跳至