跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會Part 41

天文台尋日講到今朝必掛3號o甘,等我仲同亞仔講定今日o吾駛返學.....

二代,rabbit,
Morning~

yuma,
我上次都係以為buzz 少人無取fast pass,結果看似短短ge龍排o左1粒鐘

cwy,
細佬同baba 又係餅印

男爵府

yuma,
楂車有fast pass, but攞o左都要等1/2 hour
佢有4條跑道,得1條會上橋(即噴水玩意頭頂),果條跑道長d抵玩d,下次你問o下入面個姐姐

hahaha.....yuba 睇完好無奈
(我覺得兩公婆邊個可以做話事人係長時間develop 出黎, 唔係咁易改變...)

re:亞妹對住個radio 講o野
我亞仔早幾日同何b仔講o野 佢叫何b仔痾快d,佢想痾c....

男爵府

2 bo,
一起吔lunch 嗎?

re:同何b仔講o野
佢o吾係扮o野引我笑,講得好認真ga,我忍得好辛苦,走出廁所門口蹲低笑

男爵府

胃口麻麻=炸雞脾+碗仔魚肉翅+紅棗糖

男爵府

sil,
no la, 佢果時正企著小解
(哈哈, 樂樂咁攪笑既, 你下次教佢一齊痾 )

yuma,

男爵府

sil,
林妹張相,lap o下眼以為肥齊扮女仔,原來佢2兄妹幾似樣

男爵府

3,
bblong 有無........

男爵府

benben,
你前2日post 果個printable worksheet 好好用,我已link 在資料室,tks!

sil,
學校info del o左lu, 果個只係佢地部份interview 時間表及睇到收o吾收,o吾係佢地最終選擇,你用o吾著ga!

yuma,
我都轉o左張浴照,不過似貼退熱貼多d

男爵府

re : 明渠 or hang

sil,
lok lok 讀真理浸信會

男爵府

sil,
我個仔肯定o吾會再喊,因為佢原校升N2, 21/8先放暑假,1/9開學
你......就肯定會喊.....我地等你......

男爵府

sil,
陪住上堂未喊住,自己上堂先係戲肉
亞仔:
亞媽:

男爵府

hellohello,
因為亞sir 想睇....
(我想知點解做yoga要穿貼身上衣...)

男爵府

re : rabbit pic w. yoga wear
大家拎定紙巾, 會流鼻血

o...joking......... :-( :-( :-(

男爵府

sil,
失落有時,飛車有時,開心時時....
咪亂諗,一定無事!

2bo,
<----暗語

男爵府

Help~
請問有無相熟通渠師傅可即日到wanchai

男爵府

Hi~ 你地尋日好多message wor!

bblong,Davemum,hellohello,cwy,二代,
你地d 細b 相好可愛!

男爵府

bblong,
諗起尋日條渠,乜胃口都無晒....

re:柏斯個小小莫札特啟蒙班
大家有o羊意見?

男爵府

hellohello,

yuma,
我地sat 都會入D仔,到時電聯yuba (你多數o吾去吧 )

男爵府

sil,
全年要$1600,真係o吾鬼買! :tongue:
我只係買o左summer pass,$450 only

男爵府

benben,
NDS 我玩o左成2年,早排仲換埋 lite....
我在沙田買,美版,無玩soap d人話行貨同水貨ge 分別只係行貨壞機時比少$20檢查費.
我最like 玩mario 系列,marir64, super mario bros
有款叫"為你而死"1,2集都好玩,玩法好搞o野
另外亞仔鍾意玩nitendo dog

你可上呢度look look- click

首頁

尾頁

跳至