跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會Part 37

3,
今日究竟同o吾同cc check 眼仔?

男爵府

bblong,
Welcome back to BK~
longlong 係咪好掛住你呢? 佢鍚ng鍚細佬呀?

pink,
我地422先入camp 呀

男爵府

Morning~

tinama,
上一輩通常都係o甘 真係唯有靠自己. 依家我亞媽講"Y"理,我會當聽o吾到,因為嘈完佢都o吾會用你果套 :tongue:

彥彥媽,
細佬輪廓好分明,似爸爸
你.....好容光煥發wor!一d 都o吾似生完!
你工人一個打(湊)3個, 定係你請多個工人?

yuma,
21/8 - 31/8 先放summer, 你點睇?

bblong,
你點jet? o吾敢打比你, 你有時間call 我傾o下計

benben,
422....我o吾駛陪上頭,可以入camp 啦!

vvbb,
我mon入o左OP,淨係玩兒童王國,都OK wor!
zoo.....係咪多數monkey?仲有無猛獸睇?

男爵府

new,
Hi~

yuma,
yanlok 好可愛!

男爵府

yuma,
Mr Asia 同K粉通o左電話lor~

男爵府

benben領隊,
thank u very much!!
玩得好開心呢!

3,
你果晚點jet~

男爵府

住過夜ge團友,
你地day 2 去o左邊樹玩?
我個仔玩到o吾捨得走

rabbit,
你老公開始開口同我地講o野lor :mrgreen:

男爵府

re:kid area
好玩oY,最好係D細ge自己玩,亞媽可以嘆冷氣傾計,果晚自己帶遊戲,諗到頭都大埋

rabbit,
我亞仔果晚問:點解x hei 爸爸o吾帶x hei 走ge?

男爵府

二當家,
好勁wor~ 今次你第一個upload 相!
等我......今晚.....

男爵府

3,
我個肚一直keep 住大....
sat晚發燒o甘大濟?? 你老公有無丙你要入camp 玩?

男爵府

安安,
條橡筋還o吾還都得,if 你真係想還,經開先丟入我信箱啦

男爵府

re:70年registered
係bor~ 典解ge?

new & anthealin,
re: 問答
heeee.......我睇o左

rabbit,
果晚發生o羊驚險事?

男爵府

rabbit,
o吾好意思,頭先問完heib o羊事我就出o左去....
Heib 郁都o吾肯郁又真係好嚇人ge, 好彩仲識玩, 虛驚虛驚

男爵府

3,
尋日無行錯路,tks!
我老板對我真不錯.......
買完叫我飛的去cwb,正想下車,電話又嚮......
都係去番太古等.......

男爵府

422 happy照

no.7,
點解呢期係no.7

男爵府

yuma,
re:鬥快跑步o個張好好笑好過癮
睇佢地跑到舉晒手,頭髮飛起晒,好搞笑

(你(萬能俠)d相好靚wor...你要識做呢... )

大肚hellohello,
做o羊o甘夜都未訓呀?

男爵府

rabbit,
尋晚見鍾麗淇做yoga,我即刻諗起你

男爵府

3,
你都o吾好噴火.....
我有諗起你........[size=xx-small]當見到參加者瘦身前個樣

happy3 寫道:
mike,
我夠有做yoga啦,why你唔諗起我 (唔好濆水) :mrgreen:

男爵府

[size=medium]no.7女士,
[size=medium]我縮細你放大...."返" o野o下化~

男爵府

3,
自悔輕佻講錯話.......你....回.....來....吧~

首頁

尾頁

跳至