跳至

首頁
23456...10

尾頁

大宅

Re: 有無2004年10月媽咪?

Updated!

姓名 =========== 預產期(第幾胎)

1) mon-mon----------1/10 (第一胎)
2) jennifer.c-----------1/10(第一胎)
3) goofy---------------4/10( 第一胎)
4) caba----------------5/10
5) 文謙媽咪------------5/10(第二胎)
6) 利太~ ------------- 6/10 (第一胎)
7) KiuBB --------------6/10(第二胎)
8) martha-------------8/10 (第一胎)
9) jennifer222--------1/10 - 8/10 (第一胎)
10) cwmay1----------9/10(第一胎)
11) ireneMaMa--------9/10
12) Elsieoysuen ------- 10/10 (第一胎)
13) BB_Ahmond------14/10(第一胎)
14) Baby2 --- ---------14/10 (第二胎)
15) Kevinkat-----------16/10 (第一胎)
16) Mikey-------------17/10(第一胎)
17) Lizzy--------------17/10(第一胎)
18) wendy_ho--------18/10 (第一胎)
19) wanman----------19/10
20) Szetung-----------21/10(第四胎)
21) BB-C--------------21/10(第一胎)
22) chilli---------------22/10(第一胎)
23) kyliema-----------22/10
24) ciz----------------23/10 (第二胎)
25) ysandy-----------25/10 (第一胎)
26) hkcindy-----------10月尾
27) yvonnedor--------10月尾(第一胎)
28) ck1656 -----------10月尾 (第一胎)
我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

大宅

kyliema & jennifer c ,

原來kyliema你都feel到BB,我自己由早幾天開始feel到一些彈跳既感覺連老公將耳仔放在我肚上面都feel到些少,但是要十分留心才感到!
我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

大宅

jennifer c ,

我睇咗你post上去4D嘅web page, 好可愛呀唔知到時我照會唔會咁清楚呢!

大宅

jennifer.c ,

睇咗喇!好正呀!

大宅

我知道如果係囝囝最快12week check到(因我朋友12week已經check到)如果囡囡可能要16-20week then confirm!!!

大宅

係超聲波睇囝囝會見到何B仔,囡囡會見到於pat pat位置有2條骨!

大宅

jennifer.c,

我醫生話有可能如BB聽話4月便照到因我到時已14week,係wor你同我一樣!

大宅

jennifer.c,

嘩咁正呀!!!咁你同你honey想要仔仔or女女呀!

大宅

jennifer.c,

我自己想要囝囝因我沒有哥哥&細佬只有1個妹,而老公話就話無所謂可能佢唔想比壓力我喇,而我mami &奶奶就開到口想要男孫,但我覺得我老公係大仔及大孫更係囝囝會好D(sorry好老土ar)

大宅

jennifer.c,

gotta sleep la!! talk to u tomorrow!! :-P :-P :-P

大宅

jennifer.c,

Ha Ha, so funny........... :lol: :lol: :lol:

good nite......

大宅

kyliema,

我哋而家有咗阿B便不可再打德國麻疹針因已經太遲,早前我於贊育做驗血的報告已出但發現我已沒有德國麻疹抗體,雖然我於6年班時有打德國麻疹針但姑娘說德國麻疹其實同肝炎針一樣是要定期報打的,所以Dr見竟現時唯有小心一點尤其不要與發燒的小朋友及孕婦接觸!

大宅

Updated!

1) mon-mon----------1/10 (第一胎)
2) jennifer.c-----------1/10(第一胎)
3) goofy---------------4/10( 第一胎)
6) 利太~ ------------- 6/10 (第一胎)
7) KiuBB --------------6/10(第二胎)
8) martha-------------8/10 (第一胎)
9) jennifer222--------1/10 - 8/10 (第一胎)
12) Elsieoysuen -------10/10 (第一胎)
13) 同同----------------10/10 (第一胎)
14) BB_Ahmond-------14/10(第一胎)
15) Baby2 --- ---------14/10 (第二胎)
16) Kevinkat-----------16/10 (第一胎)
17) Mikey--------------17/10(第一胎)
18) Lizzy---------------17/10(第一胎)
19) wendy_ho---------18/10 (第一胎)
20) wanman-----------19/10
21) Szetung------------21/10(第四胎)
22) BB-C---------------21/10(第一胎)
23) chilli----------------22/10(第一胎)
24) kyliema------------22/10
25) ciz-----------------23/10 (第二胎)
26) ysandy------------25/10 (第一胎)
27) hkcindy-----------10月尾
28) yvonnedor--------10月尾(第一胎)
29) ck1656 -----------10月尾 (第一胎)

大宅

kyliema,

現時我一邊係私家Dr睇&贊育醫院(因我會係瑪麗生BB),因為會慳番d$同化驗會齊全d,而家我安排每2星期返贊育2星期見私家Dr,咁你呢!

大宅

Jennifer.C,

我都明白係唔想飲鮮奶,但你要為BB着想比多d營養佢,所以無論幾唔想飲都要飲知嗎!!

大宅

kyliema,

原來我同你一樣都係睇馬靜怡,我好多朋友都睇佢覺得幾細心!

大宅

kyliema,

我約咗 2/4 (friday)11:00am,你呢?

大宅

chilli,

乜原來咁快會生豆豆架,我仲以為5-6months then start tim!!!

大宅

chilli,

咁你個B會唔會係囝囝呢?我記得你想要囝囝是嗎?

大宅

Shuet & 嘿嘿加咗你地喇!
嘿嘿你預產期幾時?第幾胎?

12) Elsieoysuen -------10/10 (第一胎)
13) 同同----------------10/10 (第一胎)
14) BB_Ahmond-------14/10(第一胎)
15) Baby2 --- ---------14/10 (第二胎)
16) Kevinkat-----------16/10 (第一胎)
17) Mikey--------------17/10(第一胎)
18) Lizzy---------------17/10(第一胎)
19) Shuet--------------17/10(第一胎)
20) wendy_ho---------18/10 (第一胎)
21) wanman-----------19/10
22) Szetung------------21/10(第四胎)
23) BB-C---------------21/10(第一胎)
24) chilli----------------22/10(第一胎)
25) kyliema------------22/10
26) ciz-----------------23/10 (第二胎)
27) ysandy------------25/10 (第一胎)
28) hkcindy-----------10月尾
29) yvonnedor--------10月尾(第一胎)
30) ck1656 -----------10月尾 (第一胎)
31) 嘿嘿----------------

首頁
23456...10

尾頁

跳至