母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

好返D就好啦! 你定時泵奶都應該KEEP到奶量架! 我就係咁啦! 加油!!!!

原文章由 lemontea222 於 08-7-14 22:34 發表
各位媽媽:
報告下我的情況, 自從睇完醫生, 食咗一次葯之後, 個胸巳經冇咁痛, 但係因為我聽晒醫生講, 所以冇比細b啜, 淨係每四個鐘泵奶一次, 每次30分鐘,初頭我倒晒所有奶, 倒倒下發覺好心痛, 於是去查下, 根本o個d ...

大宅

你唔覺得有得賣蕃茄而冇傻仔賣係好唔方便人o既咩!? 好多人都會整蕃茄傻仔湯架啦! 佢冇傻仔賣, 咁d蕃茄賣泥做乜?????

原文章由 tautaub 於 08-7-14 23:23 發表
唉.....生果舖點會有傻仔賣架.....日本番傻都或者有.....仲有就係去買傻仔既傻婆...

大宅

原文章由 tautaub 於 08-7-14 23:31 發表
係既係既, 要問傻仔既傻婆.... 係生果店有問題....

大宅

我就想keep"返工啦II", 因為我哋係咁開始架麻~~

原文章由 tautaub 於 08-7-14 23:25 發表
我覺得個名就depends on你想唔想有其他新媽咪加入啦.....用"返工啦"呢就一定會有其他真係想知有關返工後怎安排的媽咪入來....

大宅

大西北方面冇行雷! 報告完畢, 交返畀錄影廠同事!

希望各位BB都訓得好啦~~~

原文章由 tautaub 於 08-7-14 23:33 發表
希望今晚大家既bb都早點睡啦...剛行雷, 嚇醒左嫣嫣

大宅

果D糕咪又係PARKN買~~ 放係調味汁(李咁記之類)果D架上面架~~ 同一系列有酸辣湯, 唔好買錯呀!!!

原文章由 貓MIMI 於 08-7-14 22:28 發表

我果日買左幾包,個包裝係紅色既,有個黃色字寫明係yumyum
下面 TOM YUM SHRIMP FLAVOUR make in thailand
個味幾好KA~~加埋D肥牛就VERY GOOD諗起都想食

你果D糕既冬陰公係邊度買KA ...

大宅

放搖搖椅曈曈濟唔濟呀??

Adrian係我整傻片時已經訓咗lu~~

原文章由 Carman1112 於 08-7-14 23:44 發表
曈曈仲唔肯訓, 成晚要我抱, 我腰骨好痛呀! 點算?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊