跳至

首頁
12345...18

尾頁

男爵府

Re: 藍田既媽咪入黎傾下啦part3

present....
盧貓貓

男爵府

IRENE
Doctor is correct lar... there is no 卓悅 in Sheung Wan... it's only in Central..
盧貓貓

男爵府

Doctor,
Do you know where to change battery for my watch? Any small inexpensive shop in Central?
Thanks
盧貓貓

男爵府

No, it's a cheap watch... that's why I don't want to go to the "watch & jewellery" shop to just change a battery. [quote]
kittybuzz 寫道:
你隻咩野watch ? d 電好難搵架???

盧貓貓

男爵府

Good morning, everybody

波子媽
Kitty is so right... I really don't know...
It's better to ask the shop to open it to see the battery and then change it at the same time.
Anyway, thank you for your help ar...
我諗佢係連買咩電都唔知囉! (唔好 喎)
[quote]
波子媽 寫道:
貓貓, 你急唔急要換呀, 如果唔急, 你買左電池之後, 遲d 攞比我, 我大仔佢識換o架. 而家我所有d 錶都係佢換 (佢以前做過錶).
[/quote]
盧貓貓

男爵府

Do you know 豁免牌照, in Eng?
盧貓貓

男爵府

No need lar... I found it.
thank you.

loumaomao 寫道:
Do you know 豁免牌照, in Eng?
盧貓貓

男爵府

Kitty
I need your help... can you check PM?
Thanks a lot
盧貓貓

男爵府

Please check PM again...thanks
你又check 啦
[quote]
Kitty
I need your help... can you check PM?
Thanks a lot
[/quote]
盧貓貓

男爵府

系law... ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
0112MAMA 寫道:
做乜整句咁o既野 ??

[quote]
mcyw888 寫道:
:mrgreen: :mrgreen:
各位,
我未水呀.
盧貓貓

男爵府

wing媽
冇好d呀, 但是沒有哽住便算 la....
謝謝你關心

wing媽 寫道:
貓貓
晴晴嘔奶情況有冇好d呀
盧貓貓

男爵府

現在她開始吃米水 la...

[quote]
wing媽 寫道:
咁就係,最緊要唔好哽住,不過大d就算會好d,慢慢黎la
盧貓貓

男爵府

係呀,好好呀 - D人話... 但是我沒有見她開胃左 wor..

Kitty - no ar... 米水only once a day...

[quote]
wing媽 寫道:
係呀,米水好呀,又清熱氣又有營養[quote]
盧貓貓

男爵府

?-( ?-(
Sorry ar.... what do you mean??

雲兒白 寫道:
MAOMAO,
但米水食唔壞嫁, 你哋話 :lol:
盧貓貓

男爵府

BB

OIC... thanks :lol: :lol: :lol:
雲兒白 寫道:
我即係話食咗米水未別會開胃, 但就一定唔會壞呀, 因為米水正氣, 明唔明呀 ?
(我個囡細細個都成日米水沖奶架 :mrgreen: )

[quote]
?-( ?-(
Sorry ar.... what do you mean??

[quote]
雲兒白 寫道:
MAOMAO,
但米水食唔壞嫁, 你哋話 :lol:
[/quote][/quote]
盧貓貓

男爵府

因為我擔心她不能消化,so we do not 餐餐比BB食ar.

[quote]
我阿b 由好細個已經係食米水大架喇(我諗都係3個月開始到啦)!仲要係餐餐喎!

p.s. 我淨係知米水係比d energy 佢, 同埋媽咪都話可以清腸胃囉!
盧貓貓

男爵府

Good morning....

Long time no see.... miss you much
盧貓貓

男爵府

你葡左去邊ar?
盧貓貓

男爵府

Very scary ar... cry:

一名13日大男嬰昨凌晨由其母餵奶後,母子同
盧貓貓

男爵府

More....

一名曾患先天食道閉塞症的兩歲男童,早前接受手術並已康復出院。他昨晨在寄宿的保良局院舍內飲橙汁時哽喉猝死。男童家人表示,現時正等待驗屍報告以了解死因及是否涉及人為疏忽,並指將保留追究權利。
盧貓貓

首頁
12345...18

尾頁

跳至