婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

阿流 發表於 12-4-17 14:56
叔仔好有問題,明知四大長老立場仲叫大佬赴約,係咪冇左半層樓,老婆差啲坐監都未識分辨是非?
家族夾錢, ...
what is 冇左半層樓? They got their share by $ back!

Also, at the time start they agreed to give the flat to them and they just even dont want to pay for the settlement!
慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

伯爵府

伯爵府

the story shouldn't finish yet.

Let's see.

伯爵府

引用:Quote:寫我心情+發表於+12-4-17+16:15+what

原帖由 阿流 於 12-04-17 發表
我咁計嘅...如果某人同佢99唔搞事,樓主老公繼續抵諗供樓供到尾,叔仔真係keep到一半業權,仲要另外一半業 ...
自己攞泥,怪得邊個?

伯爵府

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

搵邊個都冇用

情己"世",心已死

伯爵府

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

伯爵府

伯爵府

伯爵府

Sammy1981 發表於 12-4-18 12:26
我諗都好難有好日子。啱啱細姑姐就打電話俾我,佢仲好叻用133打俾我。整話佢同大姑姐想搵我飲茶食飯
真係唔 ...
who is 細姑姐? Tell nothing to talk with them and if any question pls talk with your C6.

As all decision is made by him but not you.

Or........ just talk with phone will do.

首頁

尾頁

跳至