跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會Part 39

rabbit,
d 男人係好鍾意將d心事收收埋埋, 唔知係咪覺得唔衰得....anyway, 你自己保重...

pink,
congra !!!!
反正都未有跡象介到片, 我都suggest 你不如停一停等自己stable d先再算..

cwy,
食唔落野就要休息多d喇, 希望你個b生性d唔好咁早出黎啦

puppy, 2當家,
聽日下晝要去整手指, 朝早要整落D餸, 出唔到黎啊

大宅

3,
R 想作反呀 係你先忍得佢

pink,
我估你叔仔個工人會唔做, at least 唔會stay overnight....香港d家務助理通常會pay by hour (~$50)..

poo poo 硬 or 少我會比火龍果個女食, 你可以試下..

又無聽過大肚婆唔用得aloe o既product wor, 不過如果你有用開/點香薰就要小心d, 有d香薰 (eg lavender) 大肚婆最好唔好用..

rabbit,
heib 好靚女...長頭髮果然係唔同d
yoga...做reverse triangle 時唔知點解成日企唔穩 ?? 個instructor 話後腳應該好用力, 但我淨係前腳出到力 ????

大宅

pink,
如果無火龍果, 可以試下西瓜 (多水), 再食多d high fibre o既野 (如sweet potato, corn etc), mud 都試下..

benben,
mud 恆商=一般學校, 有A-level 讀架mud ? 我仲以為佢係商科學校tim (好似sacred heart)

大宅

3,
買左喇 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至