跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會Part 38

d 天氣真係好奄悶 :-|

cwy,
你聽日黎唔黎MT ?

大宅

2當家,
成日都叫你攞走d花花同車車架啦~~~唔洗成日心掛掛 :lol:

bblong,
可能細佬想訓多過想飲奶, 順手介埋夜奶lor..

silvia,
re : maid
咁快d 同佢簽contract 啦, 好野好多人爭架

puppy,
我尋晚將米奇o既事跡轉告比hubby 知, 佢都好服你

大宅

2代, rabbit,
今日佢地有個Photographer 黎左影相 (我估係for 佢地自己宣傳用), ms hui 幫每個女仔都紮左個髻, 遲d會有相晒番比我地

puppy,
你可以要求唔高, 但一定要有自己低線lor, 見你咁勞氣, 不如再睇睇有無replacement 啦

new,
除左yoga, 我仲有踩單車, 行樓梯機, 行跑步機, 跟trainer 做器械, 再加節食, 再加多多勞氣, 多多唔夠訓, 頭尾足足3個月有多先叫瘦番咋, 不過肚臍對下o個"浸"肚皮仍然係咁鬆, 我諗係無得救 loo

大宅

rabbit,
Good Morning ~
heib d 頭髮唔夠長mah, 但ms hui 幫佢夾左個蝴蝶夾, 好靚架wor, 可能放學時jenie 幫佢除左..

from apple daily :
97 至 03 兒 童 七 月 換 智 能 證

【 本 報 訊 】 合 共 24 期 的 智 能 身 份 證 換 領 計 劃 將 於 下 周 進 入 第 19 期 , 入 境 處 公 布 90 至 92 年 及 97 至 03 年 出 生 的 兒 童 , 須 在 父 母 或 監 護 人 陪 同 下 , 於 7 月 10 日 至 11 月 11 日 期 間 換 領 智 能 身 份 證 , 該 處 估 計 兩 組 別 約 有 40 萬 名 兒 童 。 此 外 , 入 境 處 又 提 醒 家 長 陪 同 子 女 換 領 智 能 身 份 證 時 須 帶 備 相 關 證 明 文 件 。

平 日 換 領 免 擠 迫
入 境 處 由 03 年 推 出 智 能 身 份 證 及 至 上 月 底 , 共 發 出 523 萬 張 , 第 19 期 的 換 證 計 劃 將 於 下 周 一 開 始 , 凡 83 至 85 年 出 生 的 青 少 年 可 由 下 周 一 至 7 月 8 日 期 間 換 領 智 能 身 份 證 。
該 處 署 理 首 席 入 境 事 務 主 任 胡 鄭 寶 蓮 呼 籲 , 換 領 智 能 身 份 證 的 市 民 盡 量 利 用 平 日 , 並 致 電 : 1838 333 或 透 過 生 活 易 網 站 www.esd.gov.hk 進 行 預 約 , 以 免 出 現 周 六 人 多 擠 迫 的 情 況 。
97 至 03 年 出 生 的 兒 童 , 除 帶 備 現 有 身 份 證 外 , 並 要 帶 備 其 他 身 份 證 明 文 件 , 如 旅 行 證 件 或 學 生 手 冊 等 ; 若 兒 童 身 高 不 逾 90 厘 米 , 更 加 需 要 一 張 50 × 40 毫 米 的 近 照 。 此 外 , 97 至 03 年 出 生 的 兒 童 , 若 現 時 沒 有 身 份 證 , 則 毋 須 換 領 智 能 身 份 證 。

大宅

benben,
我估會有相 !

2代,
臨生前有d剪張都在所難免, 下晝食飽飯去"目合"下lor

大宅

rabbit,
pingu bubble dress, 我都買左粉紅色, 著條3個骨tight pant, 好過癮

re : 身份証
我老公話佢今朝聽radio 講話係無相架wor, 如果佢地已經有智能身份証, 可能唔洗換wor

2當家,
如果你真係想做番野, 咪去見下lor

大宅

假期又落雨, 邊度都唔洗去, 悶c 人

2代,
this Fri 記住叫Karrie 著條公主裙去返ballet

bmf,
祝車厘子早日康復 !!
9月車厘子去邊度返K1 ?

cocobb,
hi ~~

珀圖媽,
恭喜晒 !!!!

bblong,
你會邊日去PC 交$$ ?

大宅

2當家,
haaaa.........你99會唔會唔likey "阿新抱做咩唔落黎, 唔洗食咩.... "

今日叫auntie 唔好放假, 今朝可以訓到9am

大宅

2當家,
陣間會去做1-hr yoga, 下晝無野做咪繼續 zzzzzz lor, 5點幾會起行返99度食飯..

首頁

尾頁

跳至