跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會 Part 33

小王子,
希望琛琛快d好番, 你同hubby 都要保重, 撐住呀
d 細路一病, 真係全屋大大小小都咁辛苦

大宅

Morning ~

puppy,
細妹好難湊, 成日扭抱, 仲要抱住都唔訓, 又好大食, 而家已經食緊5安幾奶, 但大食得黎又食得鬼咁慢, 試過支奶食成個鐘
細妹已經有11磅幾, 細佬幾多磅 ?
我開始放手比工人湊o下, 等自己可以輕鬆d, 仲可以出下街, 佢仲好鍾意湊 tim, 因為其他野可以唔洗做mah

MT 友,
This week 有無gathering 困左咁耐, 好想出下街

大宅

3,
早餐就ok, lunch唔得呀, yanyu放左學, 個工人一個人睇唔掂兩個, 我又唔想抱埋個細o既出街, 好麻煩 !
re : 生命
人類其實好渺小, 好多野都控制唔會, 所以最緊要都係自己開心 !

小王子,
琛琛無事就安樂晒啦 :lol: 咁你一定有個 [size=large]very Happy Bday

我有3罐初生o既S-26 + 3罐A+ (衰貪心, 入埋d 唔食o既奶粉會), 邊個想要 ??

大宅

Rabbit,
re : HY
無call receive wor, 可能yanyu 係waiting list 最尾o個個

new,
re : MT
無所謂, mud 都得

mike, rabbit,
23號係咪lunch ? 我想帶埋yanyu 出黎, 之後去wanchai 貼膏藥 :mrgreen:

mike,
順便攞奶粉好嗎 ?

彥彥媽,
expire before 2007年 7月, 你生多個都仲得

puppy,
RE : A+ 留比你
sure no problem !!

大宅

彥彥媽,
你o向邊頭返工 ?
其實可能正正因為o係網上, 反正大家都係得個網名, d人先可以毫無保留地去"現實", 自己問心無愧就算啦

hellohello,
你見Kelly 咁精靈, 一定無事o既, 循例check 下求個安心姐

bblong, hello, vvbb,
Jan 3 禮賢interview, 不如一齊去又x城食lunch lor

mike,
fri.....去邊樹開飯 ?

大宅

彥彥媽,
去我屋企最方便 講笑咋........你係HMT 人, 我地搵個中間位 :mrgreen:

vvbb,
why said so ?

[quote]
vvbb 寫道:
我想問

大宅

vvbb,
oh..........原來你講緊1月3號....係我都會唔比佢返學, 等佢唔洗咁趕咁攰 !

大宅

小王子,
查實.........我好8卦 (& 8婆)...........好有興趣知你做d mud, 之前又要返shift, 而家成日要OT, 又要4圍去開會 ...........唔方便o既可以唔答我架 :mrgreen:

2當家,
call u, nobody answer, 你同大哥去左邊樹wet ?

朋友仔,
坐言起行..............27號去OP 玩 lor

大宅

timma,
2個細路o既生涯真係好痛苦, 尤其係我呢d 咁無耐性o既人, 真係日日都想同兩個女開片

小王子,
你份工似搞event

2當家,
大家咁話.........細妹支奶卒之又係一個鐘先食完, 家姐碗菜就喊住咁食完

二當家 寫道:
yu-ma,
謝謝你聽我發up phone....我家陣好少少,無咁 .

大宅

2當家,
記住等佢拆完個棚等收 $$$ 時先好鬧佢
我今晚食盆菜

大宅

puppy,
RE : quit BF
我連淡豆豉都無飲, 淨係每日pump 小d (次數), 初頭好谷, 好痛, 痛到唔pump 唔得, 過左3日無咁痛時就直情唔pump, 而家個breast 開始細番d loo ...........不過我好彩, 無發炎, 可能我少奶啦

re : 發脾4
yanyu 都好易發脾4, 但我覺得唔關阿妹事, 而係佢地開始有性格, 有自尊, 要自己話事, 好有自己一套, 而家有時我話佢曳, 佢會好唔開心叫我"唔好再講啦.....", 死未.......

大宅

benben,
pm
btw.............d 開奶茶同爸爸可以唔洗比我loo :mrgreen:

大宅

hellohello EE,
份gift 好靚好鍾意呀~~ 多謝晒
Chloe 上

rabbit,
貼時有少少興興地o既感覺, 都無mud野, 阿女都好合作........不過佢派左張紙話貼完要介口 (奶, chesse, 海鮮, 牛肉, 煎炸野...仲有好多好多), 但我問個e-師小朋友唔可以介奶wor, 佢又話唔洗介, 好奇怪.... ?-(
另...原來做左member 每次只要$50 (annual fee $150), 不過我無入會..
另...pm

mike,
好彩無攞奶粉, wanchai 好多人, 拖住阿女行得好論盡, 回程時仲要o係的士訓埋, 抱到手都斷

大宅

轉個頭番黎個個都走晒 wor !!

[size=large]祝大家有個平安o既聖誕節 !!

大宅

嘩 ! 咩日子呀, 全日得兩個message !!! 去晒邊樹wet 呀
?-(

benben,
你阿囡前兩日打比我係咪想同我講Merry Christmas

首頁

尾頁

跳至