跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003~3月媽

Just drop by and say a quick Hi ~

呢排真係天昏地暗, 無mud 時間上網……… :-(

benben, hello, new, 2代,..others,
我個 fd 介紹左呢個網比我, d 衫仔都ok, 有d 衫好有天x村 feel, ,不過好似平過天X村, 大家可以look look…..

Click

大宅

Re: 2003~3月媽

calling new..........
socks 我買左12-15cm 比阿妹..
家姐d短袖tee反而買左120 wor....

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 47 - 4歲生日快樂!

Hi all ~~~

長話短說先.....

benben, mike,
aliboxx.......so far 我無野wor, 係咪你login 左再copy 條link 比mike, 所以mike會見到你d personal info ? .....好耐之前yahoo 都有試過...........小心小心...........最衰唔可以copy d 相出黎, 我好癲咁買左好多吊帶野比YY, 等自己心理平衡D.....

benben,
學卷張cert 仲未收到ar ~ 有d 驚tim, 唔通寄失左

Agnes,
ee 祝你愈大愈精靈靚女...星期四記住提YY 比野比你

hello,
周YY 買左tri-scooter, 而家日日o係屋企橫衝直撞 ..........保重..

anthea,
你好勁ar ~~ 等你上黎報告下 8磅細佬D 情況o下

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 47 - 4歲生日快樂!

hello,
果然係講買野就精神晒
買左紫紅色花花patten...車尾有閃燈, 都係有護頭護mud護物....不過當時唔在場所以唔知幾$$$ tim..

大宅

Mike,
Felissss...今朝落左order 喇..

首頁

尾頁

跳至