跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 荔景媽咪俱樂部

[size=x-large]>>開心歡樂在荔景<<

1) 日期: 2006年3月12日 (Sun)
2) 時間:3:00-6:00pm
3) 地點:浩景台-會所 (可乘坐小巴46M,90M到達HLP濆水池等. 再CALL yy_bb)
4) 名額: 40人 (包括小朋友)
5) 食物:2月10日前決定,歡迎提供見意
6) 遊戲/抽獎/禮品: 2月10日前決定,歡迎提供見意
7) MC兩個(請自告奮勇啦^-^ THX!)
8) 每位費用: 2月20日前公佈
9) 付款日期/形式: 2月21日公佈

報名人數:
1) YY-BB (2大1B)
2) elaineymso (2大1B)
3) Peggy_Chan (2大1B)
4) cway (2大1B)
5) bbjm (2大1B)
6) florencechan (2大1B)
7) maisylong (2大1B)
8) R&F (2大1B)
9) kikispider (2大1B)
10) fan_cs (2大1B)
11) akina1234 (2大1B)

希望各位媽咪盡量幫幫手
負責場地: yy-bb 布置ball ball 請提議其他^-^
負責食物1: fanny
負責遊戲: fanny/florence
負責禮物: florence
負責帳目:

洋房

Fanny,
祝諾諾身體健康

Dear all,
請問如果晉匡去大陸,有身分證仲需唔需要申請回港証?攞身分證係唔係有用過攞回港証?要幾耐&幾$

洋房

YY-BB,
恭喜!恭喜! 你就好啦,可以搬去荃灣!
可唔可以pm詳細d俾我呢!你搬去荃灣邊到?

洋房

YY-BB,
新居好唔好住?係唔係覺得方便好多呢?你張sofa仲咁新都唔搬走,咁你其他傢俬有無搬走?

[quote]
YY-BB 寫道:
FlorenceChan;

係呀~我都係咁諗 ^-^

間屋搞得八八九九喇.
明天送埋張sofa黎就完成了!

[quote]
FlorenceChan 寫道:
yy-bb,

最好買之前問

洋房

fanny,

祝曉諾生日快樂

洋房

各位媽咪,
你哋有無報崇真?我今日打去問先知主流班$1920,國際班$3960
請問有無讀Think小朋友? 覺得Think如何
荃灣浸信會, 聖母在那裡? 邊間好d?
根德園d程度係唔係好深?
創價係唔係注重中文多d?

真係太多太多問題

洋房

你哋打算去長隆,我大約6月時去過1次,亦都係第一次去,我覺得幾好玩,值得去 但我見你哋訂套票要千幾蚊 因為我係跟團去,平日每位$599+$100導遊費,假期要$799,包住一晚長隆酒店,來回旅遊巴(應該有其他團可以搭船),長隆夜間show,鱷魚公園,仲有一個係碧桂園裹面嘅4D動感影院,享用酒店設施要另外俾錢,我只係做咗腳底按摩

因為我好少返大陸玩,我覺得去長隆完全唔似返咗大陸,好似去咗泰國咁

洋房

YY-BB,

Congratulations! 一搬屋就有bb 休息多d, 我有咗晉匡初時都有嘔過一兩次,醫生叫我唔好食流質食物,要食飯,麵包,餅乾,我自己就work,無食粥就無再嘔!

我同我老公講,有個媽咪一搬屋就有bb,我老公即刻話咁我哋都即刻搬喇
英賢現在有無返學?

講開又講,我陀晉匡時真係好舒服,食得瞓得,個肚又細,又好輕盈,可能因為太舒服,到生嗰日先折磨我,我老公陪我一齊入產房等咗15個鐘,最後都係要開刀生:-( :-(

洋房

Tammy,

恭喜恭喜

我都係好耐冇入黎, 一入黎你就生咗, 時間好似過得咁快

英賢有無幫手揍妹妹

洋房

各位媽咪好, 好耐都無上嚟留言!

想問下大家有無小朋友學緊游水同溜冰? 有無好介紹?
唔想上泳班, 聽聞泳班大多人, 好難學識之餘仲會學壞姿勢!

我之前上網搵到個fishyue教練 學游水1:2 , 好似幾好, 但係要喺香港區學, 仲要自己搵partner!

溜冰我都有打去又一城問過, 半私人班 1:2, 又係要自己搵partner! 我都搵唔到partner!

唔知大家有無好介紹? 有無興趣一齊學? 晉匡兩樣都未學過!

YYBB, 英賢有無興趣?:lol

首頁

尾頁

跳至