影視娛樂

跳至

首頁
34567...9

尾頁

伯爵府

咁你睇到最後可能都會再

原帖由 亞豬 於 10-10-19 10:00 發表
我都係同你一樣, 今年暑假先開始睇花樣男子, 先識賢重咋, 我現在睇'我們結婚了' 睇到第20集, 昨晚重睇到喊呀!! 覺得賢重有時好似一個大男孩, 但其實佢都好細心喎.

...

伯爵府

我都中意係婚禮荷妮主動錫勝祖呢幕, 錫完仲伸利, 好鬼cute又夠晒主動. 嚇到勝祖措手不及.

原帖由 上校車 於 10-10-21 14:38 發表
睇左今集, 勝祖果種超毒舌行為真係好想打鑊佢
(靚仔都係咁話)
一擔沙糖一擔C

那場床戲對金賢重來講已經好突破, 可以再激多少少添

不過我最鍾意既位係婚禮荷妮主錫完勝祖再做鬼臉那幕, 正 ...

伯爵府

我都想咁講, 如果個c 6 咁正, 真係唔得閒煲劇.

原帖由 小孩子的天空 於 10-10-21 20:17 發表

如果連個樣都似埋,咁你咪唔洗煲劇LA........日日望住佢都好唔得閒

伯爵府

多得小恩祖既結婚禮物. 令到荷妮充滿力量.

原帖由 0120 於 10-10-21 20:25 發表
lee part真係估佢唔到tim

伯爵府

好嘢, 咁即又有得睇勝祖同荷妮啦

下月2日開始將在YOUTUBE官方頻道公開《惡作劇之吻》特別版,特別版將是和電視劇完全不同的內容構成的7集連續劇,並將在下月1日舉行的特別版試映會上做初次介紹。21日晚上9點55分,電視劇《惡作劇之吻》將播出大結局,下月27日開始將播放電視劇《快樂我家》。【TVDAILY=崔慜知記者】

原帖由 乖乖 於 10-10-22 01:00 發表

MBC電視劇《惡作劇之吻》的演員們表達了自己對最後一次拍攝的感想。

21日上 ...

伯爵府

原帖由 上校車 於 10-10-21 23:02 發表

我直情都係咁諗, 我件彷如傢俬的c6
性格上十足勝祖一樣, 如果高番D, 瘦番D, 身型有線條番D, 笑起上黎靚番D, 我唔介意佢有雙死魚眼, 咁我日日望住佢都唔會厭架 ...

伯爵府

kam057

Thanks!

原帖由 kam057 於 10-10-21 22:55 發表
http://www.113ys.com/player/10610.html?62082652,tudou,第16集无字完整
http://tieba.baidu.com/f?kz=917460490 中文翻譯

伯爵府

要等咁多日,我忍唔住呀, 我都係等阿囝訓左先至睇咋, 攪到睡眠不足.

原帖由 littlesister 於 10-10-22 09:48 發表
亞女今日開始考試, 我未睇15, 16集, 希望weekend 爭取時間睇, 寧願瞓少d

伯爵府

哇~ d 相好正呀, 賢重笑得好開心, 殺 c 人

原帖由 乖乖 於 10-10-22 12:20 發表
Kissヾ<101022后记>2010年10月21日恶吻终放送FM后记金贤重
http://tieba.baidu.com/f?kz=918045893

Kissヾ<101022图片>"金贤重与粉丝观看恶吻结局"活动现场—高清7P
http://tieba.baidu.com/f?kz=917879200
*** 內有 ...

伯爵府

原帖由 乖乖 於 10-10-23 12:20 發表

MagDong

我第一以見到呢個視頻時, 肉緊到好似見到自己老公出軌一樣呀, ng 好講笑, 真係有沖動打爆個 monitor

伯爵府

終於完啦. 真係唔捨得! 其實應該仲可以拉長多 d 劇情嚟做.好想睇多d勝祖同荷妮既婚後生活呀. 不過第16集真係睇得開心同滿足, 勝祖好溫柔, 荷妮好可愛. 其他人個個都好好結尾. very good!

原帖由 fififree 於 10-10-23 11:10 發表
16集的惡吻終於全部播完,真係好唔捨得, 不知何時再會有劇集男女主角和其他配角們都這樣喜歡. 希望各位FANS們如收到有男女主角們再有演出的劇集,請通知大家. 期待著!!!!!! ...

伯爵府

[高清贤重素敏大结局车内kiss拍摄现场]

睇到荷妮錫錫勝祖既另一角度.

http://www.tudou.com/programs/view/xilVsEWJGiM/

伯爵府

攪到我心思思想去煲 tim. "成館" 同"零秒"邊部好睇d ?

原帖由 andrewmummy 於 10-10-24 11:11 發表
Hi Paris,

多謝妳介紹呢套劇~
終於煲晒喇~真係好好睇~
由第一集至第十集真的想打爆個前度女友!
其中一集好痛心梨子!!!!!!!!!可憐的梨子!!!!!!!
就係梨子生日果日,
梨子打開窗戶站在窗前向站立在公園嘅直樹說:
我不 ...

伯爵府

咁阿囝考完試就..去片

原帖由 andrewmummy 於 10-10-24 12:02 發表
兩劇唔同,唔可以比,我就覺得兩部都好睇!

伯爵府

真係? 唔好引我啦. 我要忍.忍.忍...多陣. "成館" 完左未呢 ? 我想一次過睇. 等係好辛苦.....

原帖由 andrewmummy 於 10-10-24 12:50 發表
"零秒"嘅山下智久眞係眞係好有賢重影子架 快D睇啦

伯爵府

點解既? 係咪多靚仔

原帖由 andrewmummy 於 10-10-24 13:05 發表
"成館"仲有四集,呢套劇好多時攪到我個心仔卜卜跳架,11月2日就大結局喇,
如果妳煲得快煲"零秒"先

伯爵府

又有得回味下 . Thanks!

原帖由 乖乖 於 10-10-25 23:46 發表
[MRETHyunbar]101021.恶作剧之吻花絮 - 金贤重Special(一)

http://v.youku.com/v_show/id_XMjE3MTM5NDA0.html

*** 勝祖同恩祖兩兄弟互動好好笑

伯爵府

賢重真係好忙, 不過我地又可以睇到多d 佢,佢個日曆照, 映得好靚仔, 我都入左d相係電腦度睇

原帖由 乖乖 於 10-10-25 22:46 發表
[HyunBar][韩语中字] 金贤重 2011日历拍摄 DVD -Special Making

http://v.youku.com/v_show/id_XMjE3NDI2OTQ4.html

**** 賢重真係好忙 wor, 同一時間又拍劇, 又唱歌, 又拍寫真, 又做代言, 仲拍埋日曆照 tim~~~真 ...

伯爵府

係咪仲未有16集呢 ?

原帖由 fififree 於 10-10-25 14:39 發表

如果喜歡"惡吻"的劇情, 一定要看勝袓的內心世界.

伯爵府

睇完第16集就日日都掛住小白. 所以我又番睇15/16集. 呢兩集好好睇

原帖由 kam057 於 10-10-24 22:01 發表
好掛住小白.....

首頁
34567...9

尾頁

跳至