母乳餵哺

跳至

首頁
23456...30

尾頁

大宅

唔覺有wor!
原文章由 Carman1112 於 08-5-15 14:48 發表
我唔覺特別有甩多咗頭髮, 不過就多咗白頭髮, 以前未陀 bb 係無0架!陀 bb 時已經有, 而家生完就仲多, 你0地有無咁?

大宅

掂呀掂呀!

原文章由 tautaub 於 08-5-15 15:30 發表
我整左2個新sticker暫時用住先…掂唔掂呀….

大宅

你咪整咗lor, 掂呀!
原文章由 Carman1112 於 08-5-15 15:48 發表
我整唔到既 ......

大宅

嘩! 你咁早就收工ga la, 我放6:15ga, 不過我今朝一早就出咗courier ga la, 唔好意思呀!
原文章由 Carman1112 於 08-5-15 17:44 發表
S-Kwok,
你個 courier 而家先到呀!好在我未走咋!

大宅

好呀好呀, 我又要!!!不過唔知幾$呢, 我見bk嗰套-1set都幾舊, 甚至成千蚊, 好貴呀!

原文章由 subb 於 08-5-15 23:53 發表

我想印中英文先, 都係用你之前用的A4 size & 250g紙
等我明天數下download excel & word file之後有幾多個字先
thanks ^-^ 好呀

(2003年3月)
中文認字卡
Excel ...

大宅

Carmen, 我收到d flash card la, 唔該晒呀!
我覺得d card ge quality okay wor! 下次都可以用番呢種quality

大宅

真係好warm 呀

原文章由 Adrianbb 於 08-5-16 16:11 發表
我今日感受到人間溫暖呀~!

話說我今朝見我老細去咗開會, 就諗住鼠入另一間空置咗o既老細房擠奶(平日lunch都喺呢度擠開), 但我又驚會有人用(有時d客上泥都係用呢間房), 就諗住問過個秘書先, 點知佢一直都講電話, 我 ...

大宅

其實呢d係唔係一手貨呢?
原文章由 Adrianbb 於 08-5-16 17:20 發表
其實我好like上次訂果d carter's口水肩架~!
http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-db1-1b211585fc92121a1564e7d1a3d27d90.jhtml

大宅

條打底裤好靚呀

原文章由 tautaub 於 08-5-16 18:03 發表
西松屋大pp七分裤
打底裤(袜)都好抵, 只要唔係好女仔的粉紅色, 我覺得都ok嫁….我個仔果時都成日著紅色的

http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-db1-e8012f201cd1a407e3fdfbb6bf95040b.jhtml

...

大宅

吓! 有乜嘢唔舒服呀? 緊唔緊要呀?

原文章由 Carman1112 於 08-5-17 08:00 發表
嗚嗚~~

曈曈好似唔舒服, 一陣要帶佢睇醫生呀!

大宅

你地幾時會再去呢間shopping 呀, 我好想買呢條口水肩呀, 可唔可以預埋我呢?

http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-db1-1b211585fc92121a1564e7d1a3d27d90.jhtml

原文章由 Adrianbb 於 08-5-16 17:20 發表
其實我好like上次訂果d carter's口水肩架~!

大宅

6月22日有乜嘢做呀!

原文章由 Annamom 於 08-5-17 23:40 發表
收到!并已回复你.确定是6月22吗? Thanks!

大宅

嘩! 追post追c我la, 你地洗唔洗咁hard working ar!
I've updated the FINAL ORDER SHEET & sent , pls check! Thank you!

原文章由 Adrianbb 於 08-5-20 19:00 發表
我send住個暫時update o既list畀大家先, 有咩改就係個list改, 然後send email 畀我啦~!

大宅

我同你一模一樣.
我泵奶兩邊加埋通常得2-4 oz...泵出黎一定唔夠bb食! :( 如果用樽餵我囡囡食6-7oz 一餐 ...

原文章由 KongSiuBB 於 08-5-19 19:55 發表
點解7:30pm同9pm 隔得咁近嘅? 你囡囡幾點瞓架?
又唔使邊餵邊泵(6:30am & 7:30pm?)...產量都唔錯喎! 仲可以儲奶tim!

我泵奶兩邊加埋通常得2-4 oz...如果咁多餐都泵出黎一定唔夠bb食! :( 如果用樽餵我囡囡食6-7oz 一 ...

大宅

hehe, 好彩你提我咋 , 我要1條呢款口水肩就夠啦, 多謝你提我.
送個錫錫比你

原文章由 Adrianbb 於 08-5-21 12:58 發表
Kongsiubb & S-Kwok,

你哋兩個都分別order咗5條呢款口水肩, 係咪正確?

CARTER'S 口水巾 小小飞机
http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-db1-1b211585fc92121a1564e7d1a3d27d90.jhtml ...

大宅

我okay ar, 其實我都唔知應該比咩佢睇先!

6月4日之後我就做全職阿太, 咁到時點攞好呢?

原文章由 subb 於 08-5-20 15:56 發表

sorry..carman..我朋友今日回覆左我啦 !
他話bb現在應該要睇數點先, 因數點係8-9個月之前一定要睇
中英交遲d都可以

可能改印數點先呀 ! 大家有沒有意義...

另外carman, 會否好煩擾你大陸同事呀 !
因印完數點, ...

大宅

係呀, 我小b睇嗰個皮膚科醫生聽到我話幫小b用qv澡涼, 佢即刻話我用錯晒 , 叫我用oilatum

原文章由 tautaub 於 08-5-21 23:47 發表
dml lotion 即係什麼? 如果你用完qv試下oilatum, oilatum係老字號, 除左bath oil 外junoir cream都適合bb用的...

大宅

if before 4/6, i'll arrange courier to pick up, if not, then, I need to think about it

原文章由 brbaby2007 於 08-5-22 07:48 發表
各位, 剛剛落埋kongsiubb既最後order, 其餘既已付款, 我留左言俾賣家請佢今日出貨, 可望下星期搞掂曬等各位收貨

請問你地係點收貨架?

大宅

我又要呀!!!

原文章由 subb 於 08-5-22 09:36 發表
carman

數點card個度點呀 ! 大家是否印數點card先呀 !
我等陣出去做嘢 ! 要下午2-3點才回公司, 如印數點card,我回到公司比file 你..

大宅

嘩!好富有呀, 埋身餵完仲有10oz, 我有1oz都偷笑

原文章由 Adrianbb 於 08-5-22 10:34 發表
都唔知算唔算減產呀~! 之前亞仔唔肯埋身食9pm, 我夜晚就要泵多7.5oz先夠亞仔一日食, 啫係1x10oz+4x7.5oz, 都成40oz呀! 但如果亞仔肯埋身就可以泵少轉lor~! 其實你可唔可以照keep430, 夜晚返到去就只係埋身餵, 之後唔 ...

首頁
23456...30

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊