跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 43

二當家 & Mike,
Morning!!

Mike,
re: new part
Thanks!!

yuma,
re: 國旗
Thanks!!
save 起佢先....
不過到要搵時唔知搵唔搵得番呢???

男爵府

h3,
auntie 9:30 返, 不過我哋已經閃晒入房lu, 留番一屋嘢比佢.
好似11點左右瞓晒, 不過細佬3點幾醒過, 5點幾醒晒,
仲要搵人同佢玩....

男爵府

Mike,
sent 咗去hellokitty度.
你唔提我一定無咗件事......

3,
thanks 好介紹, 又平又好食.

男爵府

二代,
e-mail 覆突, thanks!

CoCoBB,
我唔好意思就真, 咁遲先話去lunch.

小王子,
re: PC家長日
真係好多人, 留意唔到你tim.
fit 咗?? 咪笑我啦, 肥到自己同hubby都頂唔順啦!!

yuma,
next week 隻鬼飛咗, 可以約人嘆下午茶lor!!

二當家,
都唔見你, 緊係靜啦!!

男爵府

yuma,
有時間上網look look已經係一個好嘅開始!!

yanyu-mama 寫道:
2當家,
準時收工, 準時出糧, 淨係做d輕kan野, 仲可以牛記返工

e.... 咁似我份工嘅, 做耐咗唔知會唔會好似我咁有時間au腳指tim.... :mrgreen:

男爵府

二當家,
你仲有冇掛住以前份工??

DaveMum,

最近點呀??

男爵府

二當家,
我就係唔捨得可以"嘆"午餐, shopping, 上網嘅日子,
所以唔想做full time mami.

Mike,
re:富士急
希望冇問題啦!!
聽日就飛啦, 玩得開心啲!!

男爵府

二當家,
間傢俬舖執咗lu, 後來個sales寄信嚟通知開咗新舖喺天水圍,
改埋名, 你敢唔敢去??

男爵府

二當家,
拿...拿...拿...我淨係試過開工去剪髮咋,
我吞pop係唔夠時間電髮o架!!
re: 地址
check check sin..

yuma,
呢啲日子指日可待!!

男爵府

CoCoBB,
祝你順順利利!!

yuma,
~ paid sick leave ~

tungtungmum, h3 & all,
re: 8/10
睇睇可唔可以join到你哋先!! :mrgreen:

男爵府

各位姊妹,
[size=large]中秋節快樂!!!

CoCoBB,
[size=large]恭喜!!恭喜!!
祝小b快高長大, 聰明伶俐!!

tungtungmum,
我今日都係收3點, 好快放工lu!! :mrgreen:

男爵府

二當家,
sorry 唔記得覆你tim!!
實情係上次收咗張咭, 見改咗名兼且搬咗去天水圍,
諗住唔會再幫趁佢, 望咗一望個名就掉咗張咭......
噚日嘗試搵天水圍啲傢俬舖名稱, 完全冇印象, 唔知邊間!!:-|

cwy,
你好忙?? 真係好耐冇見你上嚟....

男爵府

cwy,
wai ching and wai lok 咩事呀?? 希望佢哋快啲好番啦!!
new maid 係咪 full time o架?

係時候準備放工lu.....

男爵府

cwy,
天佑呢幾日都有啲 running nose, 希望佢哋個個都快啲好番!!

Rabbit & New,
wellcome back!!
玩得好開心lei!!

小王子,
sat 去咗玩, 朗朗係 thomas friends, 佢緊係玩得開心啦!!
今日叫 auntie 再同佢去過.....

男爵府

[size=medium]聽日約咗人, next week 再 join 過!!

[size=medium]lunch on 10/10 (tue)

h3 (ok)
new (?)
anthea (?)
hello (?)
二代 (?)
bbchiu (?)

[size=medium]睇下幾人來join,再決定地點啦 :wink:

男爵府

h3 & 謝生,
re: photo
嘩, 好快手喎, 仲影得好靚tim, thanks!!!

benben,
大舊好得意呀!!
程程真係好識照顧人, 佢叫朗朗跟佢去姐姐度攞玩具呀!!

h3, new, anthea & bbchiu,
今日lunch食多啲啦!!

男爵府

~~ 荔枝角公園photo ~~

Rabbit,
re: 公園gathering
好多小朋友, 好熱鬧呀!!

h3 & benben,
係個公園度走走走, 就一個下晝啦, 不過個個都玩得好開心,
小朋友真係簡單. :mrgreen:

Anthea,
Tina 係咪返緊Yip's? 朗朗上星期開始返, 佢返friday.

男爵府

rabbit,
re: photo

男爵府

rabbit,
乜有 disk 唔可以save photo o架??
我用 CD-R (可以 save 落去, 不過唔可以delete)
同 CDRW (可以重覆使用), 唔知你係咪問緊呢樣嘢??

Anthea,
弟弟叫天佑.
朗朗返 lower 2, 都係葵青劇院, 仲諗住睇吓同唔同班tim.

男爵府

Anthea,
朗朗返friday, 都係得一班, 班內分小組.
re: 天藍 & 天乜
知道係仔定女未呀?? 朗朗未出世時我有諗過"天穎", 不過我覺得似女仔名..... :mrgreen:

yuma,
7:30am yoga, 好早呀!!!

rabbit,
re : Bohol Diving Photos
啲相好靚呀!!

首頁

尾頁

跳至