夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一子錯滿盤皆落索
離過2次婚你都有勇氣嫁..真系盲目

既然申請左離婚,吾好去計較佢點對你
反而要勇敢,冷靜地去處理資產,爭取自己同D仔女得到最大既利益保障
然後展開新既生活

過去由佢過去...呢個男人晤值得你去記住佢繼續纏累自己既心

放下仇恨等於放過自己..開心過將來美好的人生吧

卑D時間自己.晤好急..慢慢來.

今天再大的事,到了明天就是小事,
今年再大的事,到了明年就是故事。
不需要太計較、太在意,一切都會過去。

男爵府

PINPINYO 發表於 13-10-17 16:58
写到这里,我知大家都会闹佢衰人,佢再衰的都有,我亦都知,但係,问题係我真係仲係好爱佢,放唔低!隔日, ...

你c6好明顯睇死你無左佢晤得先一而再再而三背叛你
你既感情對佢來講一d都晤值錢,呢d系你造成既.
卑賤既愛令人輕視

你覺得你好愛佢,倒不如話你太依賴佢,你恐懼失去熟悉感所帶來的恐懼同陌生
但呢d並晤系想象中甘難面對..好多人都會經歷

路系自己決定點行,睇精神科,情感諮詢,jm意見咩都好,你晤願意做個有質素既決定
邊個都幫你晤到

你系你父母既寶貝,系呢個世界系有價值..你應該得到更好的.呢件垃圾由佢自生自滅拉,等佢同類去接收
為著愛你既人努力..唸下你對寶貝仔女.晤好輕易就自殺..佢晤會因為甘而改變

男爵府

PINPINYO 發表於 13-10-17 17:38
多谢各位的回覆,道理我都明白,我也曾經用相同道理去劝讲别人的那個。
他不值得我爱,不配拥有幸福 ...

自己甘難控制既話,叫d朋友/親人呢段時期夜晚輪流陪下你
當自己戒毒甘..初時一定系痛,但好短暫,好快過

晤使怕!堅強d

男爵府

PINPINYO 發表於 13-10-17 23:52
我現在好多方面是进退两难!
仔囡好跟佢,成曰叫佢来,我吾俾就剥夺咗佢地见老豆的权利,仲做埋衰人 ...
換細間屋先,再做住part-time先得唔得

見仔囡無問題,你可以帶佢地出外面見又得,或者佢來時你出去,到走先返來

辦法總有...聽日睇下醫生有無更好既建議卑到你

首頁

尾頁

跳至