自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Png 發表於 24-4-20 12:41
個人渣有個更人渣老母
自己都係女人,佢都算賤格
要拉埋佢知情不報,協助家人犯法

女人先最鍾意為難女人
你睇幾多指責受害人既女人,遇到不幸既事一大班3姑6婆鬧你唔自愛點敢同人講
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

SUMMER581 發表於 24-4-20 23:35
你都幾好笑,只係話啲女仔件事上有責任,做女仔應該要有危機意識,咁都有講錯? 仲有我冇話全部自願喎,只 ...

你好笑d
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

hkmary17 發表於 24-4-21 12:32
睇完啲刻薄回覆,就會明白點解受害人不想報警 。

希望能將呢件垃圾判監,仲要唔好同期執行 。

我發覺好多人心地唔好
自己都可能有囡,點解咁惡毒架呢?

水晶宮

my005 發表於 24-4-21 08:45
啲人究竟明唔明就算係夫妻,如果老公強來,老婆講左唔願意,都可以告強姦架﹗

咪就係有啲人咁既爛言論, ...

睇到o咀
就好似話人 點解帶錢出街,比人打劫低你死

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊