跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 47 - 4歲生日快樂!

小朋友好容易開心同滿足﹐係我地大人比唔上的事實

pink
唔好再諗太多﹐越諗會越唔開心﹐結婚生仔以經係事實﹐希望在明天﹐舒援左自己激動情緒之後﹐再去想個好辨法教HimHim囉﹐始終係媽咪﹐無人會比你更好。

kksam
long time no see

大宅

Re: 2003~3月媽媽會Part 47 - 4歲生日快樂!

bbchiu
將Daddy 嘅優點無限量放大, 缺點就無限量縮細...... :mrgreen: ,岩岩岩﹐互相都係咁諗就very good la

大宅

*New*
明早call你好嗎﹖

tinama
喂﹗你幾好嗎﹖Tina對細佬反應都係好正常﹐我隻大豬當初咪又係會靜靜走埋去打細佬﹐又話想要妹妹多d﹐我叫佢第日大個仔結婚自己生囉

mike
Next Tue lunch
你地照約﹐要check check至得﹐lunlun又放假

大宅

*New*, bblong, hellohello
Sunday 我book定位明都﹐你地一齊早茶嗎﹖

大宅

mike
講起又好掛住以前tim!

tinama
我年紀唔細﹐好好地等兩個仔大以經夠晒數﹐唔好搵d咁野玩﹐仔女都一樣啦﹗

唔夠乾都會有影響。

大宅

ok啦﹐的來的往 cc 有無訓覺﹖

大宅

tomorrow mt
don't count me la.

首頁

尾頁

跳至