跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會Part 41

rabbit
開心番就好la﹐yoga & dance幫倒你relax。。。。遲d我會增取時間去做﹐費時又比hubby睇屎我 :tongue:

大宅

二代
find Hellokitty, 係咪即係搵你呀 ﹐阿仔話唔去呀﹐佢話唔鐘意﹐ 今日會抽時間睇下行程﹐next thr 飛....
你去邊......誠俊哥.....我唔明 tim

大宅

二代
我唔知﹐但我估倒Korea....right? 去幾多日﹖細b仔呢﹖

大宅

cocobb
good morning, 帶埋lunlun﹐因為為佢以設。

大宅

*New*
你返黎la
open school.....唯有遲一兩日囉 :wink:

ballet show
個個都好醒目。

大宅

mike
thanks﹗

davemum
RE﹕maid
你仲慘過我﹐不如請本地part-time啦。

好野﹐有人可以換新電話...........。我又想睇你大肚相

Cocobb
就快到你生la......頭先睇番我響醫院d相﹐我地個個一個接一個都生第二個﹐勁....

大宅

mike
仲諗緊個行程

cocobb
唔冼驚﹐有bb陪你﹐做媽咪要大膽d架

hellohello
chopsticks....我有一對係我4years old時﹐e+仲係度﹐真係日月如saw。。。

原來咁齊人...

大宅

yuma
等你沖完涼都曲終人散la ﹐我諗sil都去左zzzzzz.

大宅

Demio & Tinama,
Congratulations

二代
好玩嗎﹖lv照顧細b ok嗎﹖

首頁

尾頁

跳至