跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會Part 40

yuma
我都自覺越來越唔似樣﹐好似個癲婆咁﹐每日唔係話個仔就係罵工人﹐我以前諗做全職阿媽唔係咁架﹐係一個又靚又高貴又大方﹐帶個仔出街要化裝著靚衫﹐但事實完來做唔倒幾多......。每日hubby放工﹐我都盡量美化我自己﹐費事比佢覺得我方寸大亂咁屎樣啦
今日99們帶左個大去op﹐可以靜番幾粒鐘炸

大宅

二代
係呀﹗以前睇集誌﹐見d又廋又靚太太咩住個bb都不知幾有型﹐鬼整完來如此

大宅

sil
好笑咩﹗

大宅

我岩岩先食左個甜筒.....死火

yuma
你就好啦﹐有得二人世界﹐我阿媽條腰痛左幾星期﹐都未好番﹐小左佢幫忙﹐想蛇都蛇不得。

大宅

Re: 2003年3賱

pink
好明白你心情﹐一切順期自然啦﹐至於謙謙......佢地lee個年紀係煩d架﹐識與唔識之間﹐未識去表達自己情緒﹐lee d環境最好多觀察佢﹐你lee排心情唔好所以又比較忟憎﹐day-time又要一個人對住佢﹐真係唔容易﹐我
有時都會失控大聲極﹐好似個癲婆咁罵仔﹐之後回想其實對件事於事無補﹐阿仔有時大叫大喊都好可能係學我﹐so.....I try my best to control myself.
你bbq.....you can add some garlic and butter inside the vegs......, 鍚紙包海鮮都可以...

sil
家齊瘦左﹐樣子大個左好多﹐好似個男人仔 ﹐妹妹好可愛﹐你真識生

mike
last night個show好睇嗎﹖

bbchiu
你出關﹐其實我上次都係未坐完月就出街﹐因為要帶lunlun放學.....

首頁

尾頁

跳至