自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

C.Humphrey 發表於 19-4-12 10:51
咁恐怖?有無link?

圖....
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190411/59475637

好得人驚...

伯爵府

Wonderlady 發表於 19-4-12 10:58
有冇拉人?我唔敢開link !!!

https://hk.news.yahoo.com/%E5%90%8D%E6%A0%A1%E7%94%B7%E7%94%9F%E7%96%91%E7%A9%8D%E6%80%A8-%E9%81%AD%E7%95%99%E7%8F%AD%E7%94%9F%E6%8C%81%E7%AD%86%E6%8F%92%E8%87%89%E7%95%993%E9%81%93%E8%A1%80%E7%97%95-141200275.html

伯爵府

vyhc 發表於 19-4-12 11:37
痴線、好恐怖呀! 個傷口 mg:" />

係囉...如果我係個家長, 我諗我癲左....

但點解... 無反抗架咩...如果 1 ON 1 既...應該唔會可以界到禁完整....咁樣......

其實係咪一班人蝦一個壓住佢唔比佢郁...

伯爵府

Hehemum 發表於 19-4-12 11:02
我睇到張未經打格仔的仲恐怖,真係好離譜,做父母的一定心痛死,真係毀容,唔係講笑,見骨咁
...
究竟呢間係咩學校.....

伯爵府

Whitechocolate 發表於 19-4-12 12:33
回覆 Ronnym 的帖子

好恐佈,離晒大譜!!點解揀佢落手? 好大仇口嗎?
好似話係菲律賓著既同學下毒手...

首頁

尾頁

跳至