跳至

首頁

尾頁

子爵府

北區playgroup一覽表,歡迎update!

1. 保護兒童會
星期六下午2:30至3:40
for 10個月至2歲幼兒
電話 no.: 26822245
新 界 粉 嶺 華 明 邨 康 明 樓 地 下
$380 for 2個月

2. 白普理上水家庭中心
add : 彩園邨彩麗樓地下
tel :26702993(自行booking)

topic : 幼兒樂playgroup
time :
(1) 9.30am -10.45am or
(2) 10.30am-12.45pm

3. 幼兒Fun Fun Fun

逢星期四上午舉行,每節75分鐘
上水幼兒中心(近上水火車站)
1歲半至2歲幼兒
藉主題唱遊,圖工、遊戲、增進幼兒社交溝通能力,
發展潛能,由資深幼兒導師負責
$320 - $360 (4節)
2670 4899

4. 「英」兒Fun Fun Fun

逢星期一上午舉行,每節75分鐘
上水幼兒中心(近上水火車站)
1歲半至2歲幼兒
藉外語教學,透過主題遊戲、圖工、增進幼兒社交溝通能力,發展潛能,由外籍老師負責
$320 - $360 (4節)
2670 4899

5. 「小星星」幼兒英文遊戲小組

逢星期三或六上午舉行,每節75分鐘
粉嶺家長資源中心(粉嶺祥華村)
2歲至3歲幼兒
利用不同素材帶領幼兒遊戲,發掘個人潛能及學習社交技巧,由經驗外籍導師負責
每節$110
2656 6211

子爵府

Re: 北區playgroup一覽表,歡迎update!

joy,
咁係咪天天豬唔慣,先至會喊呀?

子爵府

cricri,
粉嶺樓果間Eden playgroup,karly囡囡上過堂,你可以pm問下佢意見啦!
另,國際藝術中心在粉嶺中心,pizza店側呀!

子爵府

cricri,
pls check pm啦!

子爵府

to all,
我係上水協康會搵到一個畫畫班 :
for 3-8歲,逢星期六上堂
會員 : $200/4堂
非會員 : $280/4堂
詳細資料可打電話去問下啦!

jac,
我想問下入左同心會係咪間間協康會都可以用架?

子爵府

Jac 寫道:
應該係,不過我諗你最好再問問。

可惜b象都無未夠三歲,唔係上你介紹個班抵好多wor! 上水協康會係指賽馬會抑或係上水會堂呀?

jac,
thx!
係上水社區中心一樓的協康會呀!

子爵府

碧湖會開間幼兒活動中心,係原本教我仔個老師同另一老師開的!
睇過佢哋單張,好鬼多嘢搞!
由18個月BB至十二歲都有活動!
普通話英文都有得學.........又有畫畫補習,仲有EQ班等.....
好似幾正~~~~~~~`
hehehehhehe

子爵府

大家睇下有無興趣啦!~

子爵府

angelasuperjet 寫道:
請問碧湖邊一間?叫什麼名?

政藝舍

子爵府

親子整月餅班
2005年9月10日
下午1:30至5:00
祥華社區會堂
費用全免
莫兆麟議員辦事處舉辦,可致電報名,或即場報名(已報名的優先)
電話no. 我唔記得左呀!

首頁

尾頁

跳至