跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

大bo,
朝早到幾點先

男爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

小王子,
我唔係玩你,我係諗住排你後面做"好心人"姐

男爵府

mike,
唔係"兜番",你唔記得我係一個"老實人"咩

bblong,
我諗我都係來

男爵府

mike,
你就緊係ok啦.我山長水遠呀

男爵府

pink,
我都覺打人就唔返學真係未必work. 可能你仔仔真係情願唔返學,想留係家同你玩呢. 我覺應find out問題所在,照你所說,佢係家唔係咁,但係學校就咁,一定有d原因 :idea: 不如你等佢心情靚問佢下啦. 同埋

男爵府

二當家,
我覺cc的音樂感都幾好,學校教佢一次的的歌,有好多音,佢都記得晒.老公琴晚先話睇下邊到學音樂好. 不過我諗住過多一年先比佢學,到時會事半功倍d(我諗) :mrgreen:
下次叫大當彈首歌來聽下 :mrgreen:

男爵府

mike,
:mrgreen: :mrgreen:

Mike 寫道:
二當家,
e頭讚完果頭又話雞,hahaa....我想"噓"你......

[quote]二當家 寫道:
re:哥哥彈pinao
其實哥哥真係好"雞"o架炸,你地唔好見笑.

re:哥哥學piano
哥哥最近已雙手彈,彈得幾好,我好有成功感!
[/quote]

男爵府

bblong,
我當然對附近

男爵府

mike,
我同事話"私房菜"轉左人. 但電話一樣. Tel: 2520 6106
Mobile: 9879 1537.

男爵府

mike,
好似試過,都ok. 一係我地next tue去食,好嗎?
即係來lor :mrgreen:

男爵府

你地有冇聽過[size=medium]龔羽一婦產科e生呀? 我同事話佢check bb (心肝皮肺腎)好詳細, 約收$1100. 叫我都去check下wor. 我仲係到諗緊

男爵府

AntheaLin,
其實我自己睇開伍清華,不過佢好cool,冇乜講.咁我見同事都係諗住

男爵府

AntheaLin, hello,
岩岩打左去book, 個姑娘話最好22周前check,但已冇位,要book到9/11 :cry: 求極個姑娘都話冇位,仲叫我如有其他e生就

男爵府

yuma,
$1100係做"詳細超sing波"bb檢查. 就係因2nd baby,我想check詳細d,唔想有冇e郁

AntheaLin,
個姑娘話係要22周前check先最準bor.
其實我都唔知我個dr有冇做呢d,不過諗住book左dr. kung先炸.

男爵府

yuma,
唔知呀,但同事話因太大周數,bb's器官太大,驚阻其他野,睇唔到wor.
不過我都照book左9/11. 跟住我11/10會去dr ng到,到時再問清楚d.

二代,
唔該晒. 你指明天swimming class時交收? 因之後我要即閃去大棠 :mrgreen:

男爵府

yuma,
我都係咁諗. book左先算 :mrgreen:
"仁安"係邊? 你診所冇得做架? 我要就call你啦. 謝謝.

二代,
你唔好call我mobile,因它突然short左,乜畫面都冇晒 我返家再call你啦.

首頁

尾頁

跳至