跳至

首頁
45678...16

尾頁

男爵府

BENBEN,
興趣緊有啦,但 $ & time都係一個 ?

原文章由 benben 於 08-6-13 15:28 發表

英華 @ Kln Side
http://www.yingwaps.edu.hk/main.html

是2008年9月入讀的開始轉直資.2007年9月入讀的仍是不用交學費的是津貼

so . . . 應該唔關你事了.

re : summer tour
未報, 不過會報, 你有興趣嗎? ...

男爵府

RABBIT,
咁heib有冇得獎?

skating...cc成日都話想學,但可能以前我見過有kids比把刀割親,so真係有d陰影,唔係咁想比佢學.

sil,
工人走左啦, new幾時來呀?

男爵府

RABBIT,
你就好啦,唔駛煩小學.我都好鍾意convent,可惜佢唔收cc啦.

係wor, skating, 搞錯左添. 係np邊到上呀? 健威對面?

男爵府

rabbit,
成日都唔記得你已係天后住添. 咁係每人比$120 or $60? 4 wheels係一排過 or 普通前後2個. 我見維記d人學係一排過排過.

原文章由 rabbit 於 08-6-19 16:51 發表
re : skating
just opposite to my home ar.. very convenient..every sun..now only heib n her sister, 1 coach to 2 students hehe...$120/cls. I bought the rollers for her..

男爵府

rabbit,
咁買埋架餐要幾銀(鞋/護膝/頭盔等)?我都有興趣呀.

男爵府

彥媽,
上次都想問你台灣之旅係咪全程落湯雞添...咁你都算好彩啦

安安,
同你一樣,我上次又係6,7月去台灣,又係遇到個邊打風,搞到連水電都冇,日日要係酒店"mou",乜行程都冇晒, so今個暑假老公佢阿哥家姐話去台灣,我即唔join啦.

mimia860,
次次去親eq course都冇乜機會同你傾下計添. 不過你女女真係同你成個餅印咁.

[ 本文章最後由 happy3 於 08-6-26 16:09 編輯 ]

男爵府

彥媽,
我地呢排個個都好似好忙,都好少約食lunch,不過如再約的話,到時就選tuecall你啦.

原文章由 彥彥媽咪 於 08-6-26 15:12 發表
happy and all lunch feet:

喂喂...我依家 changed 左我個 relax day 做 Monday ar..so I can come out on Tue ga...hehe

男爵府

mimia,
我見你之前話會上EQ course, 我又見有個新小朋友加入,所以我諗住係你炸. (其實唔通我搞錯左?? 我上太子星期日5點個班.)我個女叫晴晴.

安安,
我唔去,咁我老公點會同仔女去呀

男爵府

安安,
就算係分渡,都係我去輕鬆下, 老公係屋企睇仔啦.

Catherine,
乜咁黑仔呀. 小心d. …e+你個仔都係k3,咁快要陪佢考試溫書啦.

男爵府

oscarma,
咁oscar一定係其中一個主角啦

catherine,
你個仔讀邊間幼稚園架? (sorry我唔記得左添)

mimma,
我上2個星期日都冇返eq, 唯有等今個sun見啦.

男爵府

Hi....好耐冇上來啦 你地好嗎 希望個個都入到心儀的學校啦
我多數都係讀番阿女本身間小學. 不過都會試下in下 co-ed,見識見識下ge:lol:

男爵府

彥媽,
你有咩講呀?? 你知道我們在等你嗎 !

benben,
你唔係最遲交form嗰個,因我都仲未交.

男爵府

emily, benben,
唔係諗唔定邊間,係諗住讀番阿女間私小,所以唔諗住交form大抽獎, 不過今日得高人指點, so又心思思諗住試下抽下 (不過機會真係little little & little). 岩岩請左後日下午半日假去交form (如真係去的話), 不過約人食個lunch buffet先,難得放假

男爵府

emily,
因我個網冇心儀學校,首輪計分又實冇我份,所以埋諗住私小自啦,費事waste車錢去交form 不過見boss後日都放假, 咁我咪放半日去交下form啦

男爵府

彥媽,
thur 你指今日?? 太"蚊"啦. 如明天(fri)都可以諗諗, yuma明天都ok. 同埋下次電聯啦,你知啦, e+唔係日日上bk,未必跟得咁貼

原文章由 彥彥媽咪 於 08-10-1 06:41 發表
calling friends:

Thursday lunch 如何??

男爵府

yuma,
咁就好啦,希望你新工人快d到啦

二代,
試下聖士提反

re: lunch gathering
不如試下星期四(9/10), 睇下搞唔搞得成

報名 (地點:灣仔)(9/10)
happy

男爵府

豬媽,
緊記得你啦. 真係好耐冇見你上來啦, 你好嗎?

原文章由 大肚小豬 於 08-10-5 23:06 發表
大家好呀~~~~大家仲記我嗎?haha~~

男爵府

silvia,
英華唔得仲有其他, 繼續努力!

yinma,
祝大彥新工愉快!

祝大家24/11有好消息

男爵府

rabbit,
我唔好意思就真啦, cc玩到唔捨得走, 仲要同heib著埋公主衫先得 真係差d要你工人姐姐拉閘放狗佢先肯走 佢係taxi仲話想同heib住,最鍾意heib, 因佢有佢最喜歡的野 (公主衫/袋...etc)

原文章由 rabbit 於 08-10-14 11:52 發表
sorry yesterday i left suddenly.

what is 24 nov? what new?

男爵府

rabbit,
真係奇怪,咁耐冇見,佢地都可以fd 到咁. cc仲話就算唔同住埋一間屋,都要住埋一棟樓,讀埋同一間學校 (co-ed),坐埋同一架校車... 真係要同你約下佢地多d玩先得

原文章由 rabbit 於 08-10-14 18:26 發表
hahaha..heib said wants to play w cc always ar...if can, can let them to play together ga..even weekdays..

首頁
45678...16

尾頁

跳至