跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

bblong,
你就happy啦 :mrgreen: 今日有冇

男爵府

Re: 2003~3月媽媽會Part 42 ~ 3歲半啦!!

二當家,
你呢d咁fit的人當然唔知啦. 我4件頭都唔敢著添呀 :mrgreen:

二當家 寫道:
bblong,
點數有3件頭???

[quote]
bblong03 寫道:
二當家,
re: 唔買都睇o下啦!!!!!!!!!

你好過我, 我3件頭都唔敢著呀....
[/quote]

男爵府

2 dong,
+埋hat就5啦 :mrgreen:

男爵府

rabbit,
係呀,有時我地對工人係真心的祝福,明白佢地的處境.但佢都成日都驚我地會炒佢地,乜都唔敢講真話,真係冇計 咁都好,當乜都唔知,我地慳番d :mrgreen:

男爵府

mike,
咁2舊半食左乜呀? 好唔好味丫

男爵府

mike,
:mrgreen: :mrgreen:

Mike 寫道:
yuma & hellohello,
re: fat-4 o黎個名
我反而諗起自己.......一個返office 的fat4

男爵府

cocobb,
你係咪6/10開刀? 如我地9/10來探你,你應未出院係咪? 你知啦,我地需時組個食翅團架

yuma,
yy.... :mrgreen:

男爵府

cocobb,
我可以比"zip"係牙"la"個條翅比你ge :mrgreen:

男爵府

[size=medium]不如早d報定名下星期二lunch啦.

Lunch on 3/10 (Tue)
地點: 灣仔

1. h3 (confirm)

男爵府

yuma,
咁咪即以後LT你都來唔到 :cry: :-(

男爵府

yuma,
咁9/10晚翅預你啦

男爵府

突然諗起阿sir教的一句phrase..."like an ant in a hot pan" ...不過好似來用形容"心急如焚"多d :mrgreen:

男爵府

hello,
就算你係office3粒鐘,我諗你都係欣賞緊你d戰利品 :mrgreen:

2 dong,
好叻呀,希望細佬以後都咁叻 你同細佬傾(鵝)左幾耐 :mrgreen:
貼紙呢家野真係個個都要有d旁下身,cc架校車個ee都會時不時送貼紙比佢地.

rabbit,
睇見你做yoga做到咁開心,雖然冇我份,但都真係睇見你都心 :mrgreen: 可能遲d heib要叫你做細妹添

mike,
ok. 算啦,我地咁食法,唔變fat4都難lor :mrgreen:

男爵府

mike,
你來架係咪?

[size=medium]不如早d報定名下星期二lunch啦.

Lunch on 3/10 (Tue)
地點: 灣仔

1. h3 (confirm)
2. bblong (confirm)
3. anthea (confirm)
4. mike ?
5. bbchiu ?
6. hello ?
7. 二代 ?
8. puppy ?
9. cocobb ?

男爵府

2 dong,
你...你...真係唔想我地以後約你定啦. 即刻 del左你個電話no.先 :evil:

二當家 寫道:
....不如叫3做fat3呀.......有fat 3 又有fat 4,好唔好!

男爵府

yuma,
產後抑鬱亦都可能唔洗坐監 :mrgreen:
今晚係咪你送yy返ballet class. 我6點放工,亦會去接cc,到時見啦.

男爵府

rabbit,
你幫cc買個2條un,不如你this fri 交比二代啦,好嗎?

二代,
ok嗎? 請代我比錢先 :mrgreen:

男爵府

benben,
why never call u no.7?

男爵府

男爵府

2 bo,
re: next mon
咁你地有乜idea :mrgreen:

new,
可否返去拎番?

小王子,
咁你禁左幾$ ? 下次記得叫我排你後面 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至